mandag den 4. juli 2011

Hjemmelavet agurkesalat

Inspireret af dette indlæg hos Coco & Co. - TEST: Santa Maria AKA Chihauhau og Chilibesluttede jeg mig for, at jeg da også ville prøve at lave hjemmebagte pølsebrød og hjemmelavet agurkesalat, så vi kunne få en omgang hotdogs og sjovt nok havde manden min også købt lækre pølser med hjem, så var muligheden jo oplagt!

Så jeg gik i gang med hjemmesyltningen og her får i lige opskriften på min hjemmelavede agurkesalat (opskrift fundet i Lindhardt og Ringhofs Kogebog) 

Hjemmelavet Agurkesalat 
4 pers.

1 agurk (gerne dansk og øko)
ca. 1 spsk. salt

Lage:
½ dl eddike (jeg brugte den hvide uden farve)
½ dl vand
2-3 spsk. sukker
friskkværnet hvid peber

Skyld agurken og skær den i tynde skiver. Læg dem i en skål og drys salt over. Lad det stå og trække i ca. 30 minutter. Skyld skiverne og lad dem dryppe af i en si.
Bland eddike, vand, sukker og peber i en skål. Rør rundt til sukkeret er opløst. Kom agurkeskiverne i marinaden og lad dem trække i mindst 2 timer inden agurkesalaten serveres.

Vil du gerne gemme din agurkesalat lidt længere kan du komme det på et glas skyllet i atamon. Det hjælper på at sikre holdbarheden. 

Bon appetit og god fornøjelse...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...