Gå videre til hovedindholdet

Frk. Jensen har gjort rent

Sjovt jeg lige skulle falde over dette indlæg netop i dag, hvor jeg selv skal gøre hovedrent (og det trænger desværre til en GRUNDIG omgang)

Men tag lige at kigge her på denne fine give-away, som var reusltatet af Frk. Jensens rengøringskuller...

Give-away

Kommentarer

  1. Hej Agnethe...Du skrev i en kommentar på min blog at du havde i tankerne selv at sy en kjole til en veninde der ventede baby. Men at du lige skule finde et mønster som var nemt. Da jeg startede med at sy kjole - brugte jeg Panduros MINI KREA...der findes en babykjole som kun er 1 forside og 1 bagside inkl. ærmer - så i alt bare 2 stykker der skal syes sammen, det er en meget nem model jeg kan anbefale dig, hvis du ikke er vant til at sy. Jeg håber det var til lidt hjælp. Mange hilsner Frøken Jensen/Betina Jensen

    SvarSlet
  2. Hejsa Frøken Jensen
    Velkommen på bloggen og tusind tak for tippet - det vil jeg i hvert fald undersøge. Havde også kig på et mønster i Stof & Stil, hvor det måske var 4 3 stykker stof, ærmer og et lille bånd, der skulle sys i. Det synes jeg ikke virkede uoverskueligt, men hvis det andet mønster er nemmere, så vil jeg da prøve det - jeg har syet duge. pudebetræk og en sengerand (med pipingbånd) så lidt kan jeg da sy ;)

    Tusind tak for hjælpen i hvert fald - vil da lige tage et kig på deres mønstre i Panduro :D

    Mange hilsner
    Agnethe

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh