torsdag den 1. september 2011

Frk. Jensen har gjort rent

Sjovt jeg lige skulle falde over dette indlæg netop i dag, hvor jeg selv skal gøre hovedrent (og det trænger desværre til en GRUNDIG omgang)

Men tag lige at kigge her på denne fine give-away, som var reusltatet af Frk. Jensens rengøringskuller...

Give-away

2 kommentarer:

 1. Hej Agnethe...Du skrev i en kommentar på min blog at du havde i tankerne selv at sy en kjole til en veninde der ventede baby. Men at du lige skule finde et mønster som var nemt. Da jeg startede med at sy kjole - brugte jeg Panduros MINI KREA...der findes en babykjole som kun er 1 forside og 1 bagside inkl. ærmer - så i alt bare 2 stykker der skal syes sammen, det er en meget nem model jeg kan anbefale dig, hvis du ikke er vant til at sy. Jeg håber det var til lidt hjælp. Mange hilsner Frøken Jensen/Betina Jensen

  SvarSlet
 2. Hejsa Frøken Jensen
  Velkommen på bloggen og tusind tak for tippet - det vil jeg i hvert fald undersøge. Havde også kig på et mønster i Stof & Stil, hvor det måske var 4 3 stykker stof, ærmer og et lille bånd, der skulle sys i. Det synes jeg ikke virkede uoverskueligt, men hvis det andet mønster er nemmere, så vil jeg da prøve det - jeg har syet duge. pudebetræk og en sengerand (med pipingbånd) så lidt kan jeg da sy ;)

  Tusind tak for hjælpen i hvert fald - vil da lige tage et kig på deres mønstre i Panduro :D

  Mange hilsner
  Agnethe

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...