Update i kampen mod barselsfedtet...

Jeg kæmper stadig en brav kamp om at komme alle kiloene til livs, som jeg tog på under min barsel og som jeg havde i forvejen efter mit bryllup og jeg må sige, at det går den rigtige vej! 

8 uger er gået og det totale vægttab er nu oppe på 8 kg og 23 cm i kropsmål!!! Jeg kan slet ikke få armene ned og har det super fedt med, at jeg snart kan passe noget af alt det tøj, jeg har liggende i kælderen fra før, jeg blev gravid... Håber specielt på, at jeg kan passe nogle af alle de bukser der ligger i bunken, for det er jeg virkelig ved at løbe tør for generelt og nu hvor vi går en koldere tid i møde, skal jeg da også have noget, der kan holde mig varm uden at skulle ud og bruge en formue på ny garderobe...

Jeg må nok også hellere snart få mig taget sammen til at få bestilt den brudepigekjole, som jeg skal bruge til december - pengene skal bare lige være der til det... Apropos shopping, så var jeg lige forbi H&M i dag for første gang i lang tid, da jeg havde fået et gavekort på 50 kr. og bare trængte til nye trøjer - det blev bl.a. til denne fine sag: 


Glæder mig SÅ meget til at tage den i brug...

Kommentarer

 1. ih, hvor er du sej :o) Jeg kender godt det med bukserne der ikke rigtigt passer... jeg tror nærmest at jeg kun har et enkelt par i skabet som jeg kan klemme mig i her efter endt graviditet!

  Laber trøje i øvrigt - jeg ELSKER striber

  SvarSlet
 2. Hejsa Camilla
  Tusind tak søde :)
  Åhh bukser har ALTID været et mareridt for mig, derfor ELSKER jeg leggins, for dem er der tilstrækkelig strech i til at jeg kan få mine fede lår klemt derned ;) Men bare vent Camilla, du skal nok komme i alle dine bukser igen, det er jeg sikker på!
  Tak tak - altså jeg kunne jo slet ikke stå for den og den anden er også med striber i en let strik, SÅ lækker...

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor er du sej søde!
  Bliver da helt stolt på dine vegne!

  SvarSlet
 4. Hejsa Bianca
  Tusind tak søde :D Jeg er altså også bare en smule stolt selv - det har ikke været voldsomt hårdt synes jeg ikke og jeg synes faktisk jeg har fået det meget bedre, så for en gangs skyld har det været et godt forløb :)

  SvarSlet
 5. Hvor er du sej!!!!

  Det skal nok lykkes dig at kunne komme ned i bukserne igen! Du virker meget motiveret!

  Skøn bluse!

  SvarSlet
 6. Hejsa Anita
  Tusind tak for de søde ord og tak for troen på, at jeg igen kan komme til at gå i andet end stretch ;)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst