Gå videre til hovedindholdet

Genbrug er GULD

Det er altså ikke småting, jeg har fundet på min rundtur til Aalborgs genbrugsbutikker i den forgangne uge... Lækre fade til mine kager, stof, sengetøj (som jo så skal klippes op og bruges til forskellige projekter), en dug til min bedstefars julegave, puder og knapper... Jeg fik med andre ord skrabt en hel del sammen og var så heldig, at den ene af butikkerne også havde halv pris! Det bliver bare ikke bedre!

Her er noget af min fangst:




Hvor jeg dog glæder mig til at få det sprættet op og bruge det, men der skal jo lige være både tid og anledning til det... Én ting er jeg i hvert fald sikker på - jeg skal nok få det brugt!

Jeg vil også lige vise en lille del af min svigermors fødselsdagsgave, selvom det ikke lige har noget med genbrug at gøre... Jeg stod og manglede en gavepose til en lækker fodbadesalt og fodcreme, som hun skulle have og vupti, så syede jeg da bare lige en...


Det skal lige siges, at knapperne kun er til pynt og jeg syede bindebånd i, da jeg endnu ikke lige har lært at lave knaphuller... Men jeg er nu pænt stolt af den alligevel - synes den blev lidt fin...

Kommentarer

  1. Jeg er helt syg med gode genbrugs fangst og sikke nogle fine stoffer du har fået... Og ja der er ikke noget bedre end udsalg i genbrug...

    SvarSlet
  2. Tak tak - ja man kan altså være heldig indimellem med de ting man finder på genbrug og det lader til at flere er ved at få øjnene op for det også... Og udsalg i genbrug er 10 gange bedre end udsalg i alm. butikker synes jeg efterhånden ;)

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh