Hjemmelavet pizza - nem aftensmad del 5

Så snyd som det kan være, men den bør jo komme på et tidspunkt og jeg kender mange, som benytter sig af netop denne metode til at lave nem aftensmadspizza... Men lad mig bare sige, det er sidste gang jeg gør det! Så vil jeg hellere selv stå og slå dej op til bundene og lave pizzasaucen fra scratch, for det bliver bare bedre! 

Men herhjemme skulle det bare være nemt og billigt en aften og der var tilbud på 5 x pizza-dims til 50 kr. i føtex... Vi slog til og så fik jeg lige et par tærtedeje med oven i hatten, som ligger trygt i fryseren til en anden dag...

Vi kan på ingen måde dele pizza herhjemme, for manden min er til ren kødpizza og jeg vil gerne have det let, så enten bliver det en salatpizza eller hawaii pizza, når jeg endelig gerne vil have pizza... Så jeg måtte dele bunden op og lave to slags pizzaer - til dette skulle bruges:

1 pk. pizzadej (lige til at rulle ud på bagepladen)
1 karton pizzasauce
1 pose pizzaost eller revet mozzarella
1 pakke pepperoni
1 pakke bacon i skiver
1 pakke skinkestrimler
125g hakket oksekød
1 lille dåse ananas
oregano
salt og peber

Rul dejen ud på bagepladen godt 10 minutter før den skal bruges og steg imens oksekødet på en pande til det er brunet og krydr med salt og peber. Tænd ovnen på 200 grader.
Smør pizzasauce ud over hele pizzabunden og drys med ost og oregano. Del pizzabunden i to lige store halvdele. Læg derefter fyldet på hver sin halvdel af pizzaen: oksekød, pepperoni og bacon på den ene og skinkestrimler og ananas på den anden. Drys til sidst med lidt oregano og sæt så pladen i ovenen. Alt efter hvilken ovn du har, skal pizzaen have mellem 15 og 20 minutter, men hold øje med den, så den ikke bliver brændt i kanterne. Server gerne med lidt salat (som vi glemte)

Bon appetit...


Kommentarer

Andre har også læst