lørdag den 15. oktober 2011

En bryllupsinspireret kage til en bryllupspræget komsammen...

I dag blev jeg færdig med en kage, som en bekendt skal bruge til en bryllupskomsammen i morgen for veninderne, hvor de skal kigge bryllupsbilleder m.v og så tænkte hun, at de da også skulle have lidt lækkert bryllupsinspireret kage - det var så her jeg kom ind i billedet.

Hele ugen har jeg arbejdet på pynt, for denne gang er det den, der har taget længst tid... Jeg skulle lige afprøve nogle nye værktøjer (som også skal bruges til en bryllupskage senere på året) så det tog lige lidt længere tid end normalt... Men her er lige lidt billeder af pynten (og undskyld mange gange den ringe billedkvalitet!):

Calla Liljer
Lyserød Gigantisk rose

Pink Gigantisk rose
Jeg brugte kun den ene af roserne (den øverste) fordi farven blev ALT for lyserød på den aden af dem... Det passede slet ikke til noget som helst... Grunden til at det netop er disse to blomster der er sammensat også i forhold til farver er, at disse blomster var hovedbestanddelen i hendes brudebuket, som i også lige får et billede af - en smuk blanding af alle mulige blomster:

Brudebuketten i al sin pragtNåå men jeg kan vel ikke trække den længere... Jeg har brugt et mix af teknikker og nogle af de ting, som jeg før har benyttet mig af på andre kager - resultatet er blevet til denne kage:

En bryllupsrelateret kage
Kagen er fyldt med hindbærmousse og tobleronemousse lagt mellem mørke bunde, smurt op med svejtsisk smørcreme og overtrukket med Wilton fondant. Jeg har farvet fondanten ivory, perlerne er lavet med ivory fondant og dustet med golden pearl lustre dust fra Sugarflair. De små guld sukkerperler er fra Dr. Oetker...

5 kommentarer:

 1. Hold da op hvor er den bare flot!
  Er så vild med dine blomster. Det er desværre et af de områder, hvor min tålmodighed står lidt af. ;)

  SvarSlet
 2. Ih, hvor er det smukke søde Agnethe :o) Det kan du da godt gøre en lille karriere i :o)

  SvarSlet
 3. Bianca: Tusind tak skal du have :) Det tager også bare en grum tid at lave blomster, men hold op hvor er det tilfredsstillende bagefter, når folk så spørger om den virkelig kan spises ;) Det er vildt sjovt!

  Camilla: Tusind tak søde :D Naaaa en karriere ligefrem? Tror nu nok jeg skal øve og øve og øve mig noget mere ;) Men tak for tiltroen :D Du er jo heller ik tabt bag en vogn, hvad det angår!

  SvarSlet
 4. WOW! Hold da op hvor er den flot.

  SvarSlet
 5. Tusind tak Lone :) Var også rigtig godt tilfreds med den og modtageren var super glad for den...

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...