Gå videre til hovedindholdet

En bryllupsinspireret kage til en bryllupspræget komsammen...

I dag blev jeg færdig med en kage, som en bekendt skal bruge til en bryllupskomsammen i morgen for veninderne, hvor de skal kigge bryllupsbilleder m.v og så tænkte hun, at de da også skulle have lidt lækkert bryllupsinspireret kage - det var så her jeg kom ind i billedet.

Hele ugen har jeg arbejdet på pynt, for denne gang er det den, der har taget længst tid... Jeg skulle lige afprøve nogle nye værktøjer (som også skal bruges til en bryllupskage senere på året) så det tog lige lidt længere tid end normalt... Men her er lige lidt billeder af pynten (og undskyld mange gange den ringe billedkvalitet!):

Calla Liljer
Lyserød Gigantisk rose

Pink Gigantisk rose
Jeg brugte kun den ene af roserne (den øverste) fordi farven blev ALT for lyserød på den aden af dem... Det passede slet ikke til noget som helst... Grunden til at det netop er disse to blomster der er sammensat også i forhold til farver er, at disse blomster var hovedbestanddelen i hendes brudebuket, som i også lige får et billede af - en smuk blanding af alle mulige blomster:

Brudebuketten i al sin pragtNåå men jeg kan vel ikke trække den længere... Jeg har brugt et mix af teknikker og nogle af de ting, som jeg før har benyttet mig af på andre kager - resultatet er blevet til denne kage:

En bryllupsrelateret kage
Kagen er fyldt med hindbærmousse og tobleronemousse lagt mellem mørke bunde, smurt op med svejtsisk smørcreme og overtrukket med Wilton fondant. Jeg har farvet fondanten ivory, perlerne er lavet med ivory fondant og dustet med golden pearl lustre dust fra Sugarflair. De små guld sukkerperler er fra Dr. Oetker...

Kommentarer

 1. Hold da op hvor er den bare flot!
  Er så vild med dine blomster. Det er desværre et af de områder, hvor min tålmodighed står lidt af. ;)

  SvarSlet
 2. Ih, hvor er det smukke søde Agnethe :o) Det kan du da godt gøre en lille karriere i :o)

  SvarSlet
 3. Bianca: Tusind tak skal du have :) Det tager også bare en grum tid at lave blomster, men hold op hvor er det tilfredsstillende bagefter, når folk så spørger om den virkelig kan spises ;) Det er vildt sjovt!

  Camilla: Tusind tak søde :D Naaaa en karriere ligefrem? Tror nu nok jeg skal øve og øve og øve mig noget mere ;) Men tak for tiltroen :D Du er jo heller ik tabt bag en vogn, hvad det angår!

  SvarSlet
 4. WOW! Hold da op hvor er den flot.

  SvarSlet
 5. Tusind tak Lone :) Var også rigtig godt tilfreds med den og modtageren var super glad for den...

  SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Nyt fra symaskinen - sommertøj skal der til - del 17

Med sommervejret er lysten til at sy sommertøj kommet bragende og det er i den anledning blevet til nyt sommertøj til både mig og mindstebarnet. Det meste er syet efter mønster, men jeg har også fundet inspiration hos Johanne Kohlmetz (som i øvrigt lige har udgivet en fin bog, som jeg har planer om at give mig selv i fødselsdagsgave) og for nylig er jeg begyndt at følge en gruppe af norske sy-piger på Instagram, som også laver enormt meget fint ud af genbrugsstof (duge, gardiner, sengetøj m.v.) og jeg synes det er helt fantastisk! Det har givet mig blod på tanden til at sy lidt mere i fast stof end jeg tidligere har gjort. Ikke kun til mindstebarnet, men også til mig selv... Først vil jeg lige vise jer mit første forsøg på at sy en etagenederdel: Nederdelen er syet i en lækker viscose som er købt hos Stoff og Stil og mønstret er også derfra. Jeg er meget tilfreds med den og så er jeg vild med farven! Nu skal jeg bare finde ud af, hvad jeg vil bruge den rest, der er tilovers til... Je