onsdag den 12. oktober 2011

Kylling med pastasalat - tirsdag - nem aftensmad del 4

Jaa, jeg ved godt jeg er en dag bagud, men det er der bare ik noget at gøre ved - det skal jeg nok få indhentet men her får i lige serveret en omgang Kylling og pastasalat og endda en produkttest oveni hatten...

Jeg vil nemlig lade denne gå ind i serien Nem aftensmad som del 4, fordi den tog mig lige omkring 30 minutter at lave og var SÅ nem, så det næsten skulle være ulovligt... Jeg vil på forhånd godt undskylde for de dårlige billeder - lysforholdene var bare slet ikke optimale i dag...

Dette er dagens produkttest:


Knorr's Bag of Taste Paprika... En enormt nem og velsmagende løsning på de aftner, hvor det bare lige skal gå lidt stærkt. Den øverste del rives åben og inden i ligger en lille sammenfoldet stegepose. Den pakkes ud og gøres let at putte kyllingen ned i. Jeg valgte at bruge kyllingebrystfilet skåret i strimler. Dernæst tilsættes krydderiet fra posen, den lukkes med den medfølgende strimmel og så rystes der godt og grudigt.

Det eneste der irriterede mig en smule var, at kyllingestykkerne blev ved med at klistre sammen og det besværliggjorde hele processen med at få krydderi på det hele.

Det er dog sådan en opgave børnene let vil kunne gå til, hvis de hjælper til i køkkenet. Posen sættes i ovnen i et ovnfast fad i 30-35 minutter alt afhængig af hvilken slags kyllingekød der er valgt.

Dernæst forberedes pastasalaten.

Pastasalat (3 pers. eller 2 meget sultne pers.)

250g tørret pasta - gerne groft (penne, skruer, eller hvad du nu kan lide)
1 moden avokado
½ agurk
1 stor bøftomat eller to almindelige tomater
1 stor håndfuld salat
saften fra ½ citron

Kom vand i en gryde, tilsæt salt og lade det koge op. Når det bobler tilsættes pastaen, som koges efter anvisningen på pakken.

Flæk avokadoen, fjern stenen og skær den ud i tern inde i skallen. Hæld terningerne ud i en skål og pres citronsaften udover. Dette forhindre avokadoen i at blive brun.
Snit salaten og læg den i skålen til avokadoen. Skær agurken i tern og det samme med tomaten og hæld det hele ned til resten af ingredienserne. Vend det godt sammen.

Når pastaen er færdigkogt drænes den for vand og gives et skyld under den kolde hane. Dette stopper kogeprocessen øjeblikkeligt. Hæld pastaen over i skålen med salaten og vend det hele sammen. Hvis der er mere citronsaft kan det presses ud over til sidst.

Server pastasalaten og kyllingen sammen evt. med brød til.

Bon appetit...

2 kommentarer:

  1. Det ser lækkert ud og dejligt nemt :D

    SvarSlet
  2. Tusind tak søde Bianca - det var nu heller ikke så ringe endda :D Bare ærgerligt at pastaen bliver så hurtigt kold - jeg kan godt lide lun pasta i min pastasalat...

    SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...