Gå videre til hovedindholdet

4 år...

I tirsdags var det 4 år siden denne lille fyr kom til verden:


En lille bitte splejs som i dag er vokset til en stor dejlig dreng!

4 år, jeg forstår slet ikke hvor al den tid er blevet af og ikke mindst hvor meget Elias har udviklet sig. Hans sprog er blevet så fint, han mestre det der med at lægge puslespil, spiller spil (beregnet til skolebørn) på computeren og tablet uden problemer og ja så staver han rigtig fint, kan hele alfabetet både på dansk og engelsk og så er han bare helt igennem en glad dreng.

Jeg overraskede ham i børnehaven med lækkerier på dagen og de blev absolut rigtig godt modtaget.


Børnehaven ser gerne, at vi ikke tager noget alt for usundt med, når der fejres fødselsdag, men det er okay at tage kage med. Jeg synes bare ikke, at Elias skulle have kage med denne dag, fordi han ti gange hellere vil have gulerodsboller. Så det blev det til og endda en version med revet æble i også. De var lækre og perfekte! Og behøver jeg at sige, at båndet omkring var et hit?! Børnene blev også vildt glade for, at de måtte beholde det lille perleflag, der fulgte med og Elias synes det var sjovt at dele ud.


Elias fik også en lille gave af børnehaven - en ballonfisk! Elias elsker balloner, så da han også fik hele to balloner til at tage med hjem var hans lykke gjort. Så efter der var spist boller og madpakker gik vi hånd i hånd hjem med to balloner efter os i blæsevejr, høj sol og godt humør. Vi nød, at have hele eftermiddagen for os selv inden far og Theresa kom hjem...

Det var en dag helt i Elias' ånd og han faldt hurtigt i søvn den aften...

Kommentarer

  1. Stort tillykke med de 4 år søde Elias. Det lyder som om i havde en dejlig dag. Ville også blive glad for så lækre boller og kunne dele med vennerne

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Karin :D Det var en rigtig god dag og han nød det rigtig meget!

      Slet
  2. Stort forsinket tillykke med den skønne dreng! Det ligner, at han havde en skøn dag <3

    Jeg er i øvrigt ret vild med han pirat-trøje - den er der også en, der har herhjemme :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Camilla :D Det var en super hyggelig og afslappet dag for ham - lige det han havde behov for.

      Jah, den er SÅ fin den trøje, så forstår da udmærket, at den også er i garderoben hjemme hos jer. Og så var den jo billig! ;)

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo