Gå videre til hovedindholdet

Manic Monday

Så blev det igen hverdag og manden startede på arbejde efter ferien. Må indrømme at det var helt rart at have huset for sig selv en hel dag, så kunne jeg i det mindste få nået noget...
Dagen blev brugt på at handle ind, rydde op i skabet i gangen, tage en kæmpe opvask, få forberedt aftensmaden, støvsuge, gå ned med glas og batterier og ikke mindst få skrevet endnu en ansøgning - denne gang til DR som søger en jurist til at have med ophavsret og kontraktsret at gøre... ja det er jo lige noget for mig, så jeg søgte den jo, når jeg nu alligevel søger jobs på sjælland. Der var sidste ansøgningsfrist på stillingen hos Patent og Varemærkestyrelsen, som jeg enormt gerne vil kaldes til samtale på - det kunne være SÅ fedt at få netop det job, det indebærer jo alt hvad jeg gerne vil arbejde med! Krydser fingre for at jeg snart høre fra dem... Jeg har stadig ikke hørt noget fra den anden stilling, jeg søgte påkrævet af A-kassen hos et firma i Silkeborg - sidste ansøgningsfrist var d. 3. august og jeg venter da spændt selvom jeg ikke synes, at jeg er den mest kvalificerede til jobbet, men det kan jeg måske blive...

Ellers er dagen gået med at skrive opskrifter over fra diverse blade fra biblioteket og ja så var det i aften den famøse chili con carne (J.O. versionen) skulle afprøves og det må siges at have været lidt af en blandet oplevelse. 


Jeg har sådan set altid været ret skeptisk over for denne ret, for chili har aldrig rigtig sagt mig noget - således blev chilien også i aften udskiftet med røget paprika og det kan faktisk fint gå... Som jeg stod og rørte i gryden (du skal have GOD tid til at lave denne ret - den skal simre en time!) og fik alle duftindtrykkene kunne jeg slet ikke forudse hvordan det ville komme til at smage - jeg var bestemt positivt overrasket over hvor få kalorier (husk MADLOG!) der var i sådan en omgang og jeg var sulten og holdte mig bestemt ikke tilbage...



 
Min mand derimod er en hård madkritiker - han kunne godt lide smagen og sagde at hvis det så lige så appetitligt ud som det smagte, så ville den også have fået flere stjerner - 1 ud af 5 stjerner... og well... man kan jo ikke vinde hver gang, men nu har vi til gengæld chili con carne nok til en hel uge!!!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh