Gå videre til hovedindholdet

Den nye 50'er

Så er det også sket for mig - jeg var ude og handle og mine byttepenge bestod af MATADORPENGE! Jeg ved ikke om jeg er den eneste, men jeg har umådeligt svært ved at tage denne nye pengeseddel alvorligt - jeg frygter lidt at det de ved det næste sted, jeg prøver at betale med denne "EURO-efterligning" siger , at jeg skal vågne op fra Monopoly-spillet og finde et ordenligt betalingsmiddel frem... Jeg har en skræmmende fornemmelse af, at dette bare er en måde at prøve på, at få den danske befolkning til at blive åbne overfor tanken om en ny valuta i Danmark... Jeg kan nu godt se fornuften i at opdatere pengesedlerne for at skabe større sikkerhed for os forbrugere og nedsætte risikoen for forfalskning - men behøver de være så..... øhmmmm... GRIMME???? De har ingen karakter - de er kolde og gyselige i farven... Nu bliver de også nødt til at skifte pengesedlerne i Matador ud...


Dette er ikke det eneste eventyr, jeg har været ude på i dag. Jeg havde sat mig for at lave en prøvekage af den, der skal serveres til min svigermors fødselsdag og der var lige lidt mere dej end jeg havde regnet med, så frem med muffinsformene samtidig - så kunne jeg da maximere min indsats og produktionen af gudernes syndige kage... Chocolate Mud Cake - YumO! Det ligner mig jo rigtig godt at have mange bolde i luften på samme tid og jeg tænkte, at jeg også lige kunne lave min kartoffelsalat samtidig - lad mig bare sige, at det var godt, jeg havde forklæde på for den smør, jeg ville putte på mine muffins blev lige pludselig i al virvarret ALT lun og blød og min sprøjtepose sprang, så kartoffelsalaten fik lige et skvæt chokolade smørcreme og det samme gjorde mit forklæde... INGEN BILLEDER af dette, men men - jeg vil da godt lige vise én muffin frem - mit første forsøg og ikke helt værst - kan godt være den ser lidt løbende ud, men den smager FANTASTISK!!!



Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh