Gå videre til hovedindholdet

Efterårssyge...

Uff... Hvorfor er det lige, at når det er super godt vejr her om efteråret, så ender jeg med at ligge under dynen med dryptud og ondt i halsen!? Det er efterhånden ved at være over en uge siden jeg har opdateret sidst og der er da sket lidt på trods af sygdommen. Startende med i dag, så har jeg forsøgt mig med at lave en syge-suppe, som kunne hjælpe mig få bugt med både min hæslige forkølelse, som bare ikke vil give slip og min irriterende hoste, som bare giver mig hovedpine. Suppen skulle jo smage af noget, så det ville skære igennem min dårlige lugtesans og smagssans og det skal jeg lige love for at den gjorde - min tomat-syge-suppe smagte af noget, men jeg ved jo så ikke hvordan den smager, når både min lugtesans og smagssans er 100% intakt. Men suppen smagte godt og mættede også, så må vi bare håbe at alt det gode der var i den også hjalp en smule.


Ellers er den forgangende uge gået med at mine forældre kom op i torsdags, vi var en tur i zoo og om fredagen fik vi tømt alt vi havde der skulle på genbrugspladsen og hurra for billige trailere hos BOXIT, når man ikke just svømmer i penge... Det var simpelthen bare en helt igennem positiv oplevelse. Så nu har vi en (næsten) ryddet bagtrappe og vi er kommet af med vores gamle seng, som bare stod og fyldte. Super dejligt...

Så har jeg jo også lige brugt tid på at rende rundt og købe fødselsdagsgave til min svigermor og ikke mindst lave kagen til hendes fødselsdag. Jeg havde ikke så meget koncentration pga. sygdom og jeg synes ikke kagen blev helt så god, som den kunne være blevet, men man kan jo ikke altid få det, som man gerne vil have det...


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh