Gå videre til hovedindholdet

Oktober og tid til aktivering...

Så kom dagen, hvor jeg fik at vide, at jeg skal i aktivering. Den starter på mandag og det er et udviklingskursus, som de så fint kalder det... eller som jeg kalder det et "kom hurtigt i job" kursus, hvor vi får noget hjælp med de ting, som kan være til hindring for at vi ikke får job og de kan hjælpe med at skabe bedre kontakt til virksomhederne, med henblik på først en virksomhedspraktik og så et job med løntilskud (indenfor det offentlige). Det er nu godt nok, for så er jeg da sikret fra at ryge ud i en eller anden rengørings/haveservice/børnehave-aktivering de næste 6 uger og så må vi se, hvad der kan ske derefter.

Jeg er i hvert fald positivt indstillet på at få noget ud af det her og ikke bare sætte mig tilbage med armene over kors og opføre mig som en fornærmet 5-årig. Det kan jo rent faktisk godt være, at der er meget mere jeg kan arbejde med, når det kommer til min jobsøgning. Så tiden må vise, hvad der skal ske og ser frem til at have noget reelt at lave (ligesom en arbejdsdag) fra på mandag og få det til at fungere.

Da jeg åbnede min mail i morges lå der en mail fra et rekrutteringsfirma i Aalborg, som havde set mit CV inde på jobindeks og de synes, at jeg skulle melde mig ind i deres bank og lægge mit CV der, for jeg lignede en spændende kandidat at finde job til... Det er da en god ting og et godt skulderklap må jeg sige. Så det har jeg også gjort og håber på at der kommer noget ud af det.

Dagen startede ellers lidt på en sørgelig note. Min fætter døde i dag i en alder af 39 af kræft i munden og halsen. Han har ikke levet med diagnosen længe og har i de sidste måneder ikke ville se sine børn, fordi de ikke skulle se, hvor hårdt kræften rent faktisk har ramt siden han blev opereret først i september. Kræften sad sådan, at den skubbede tungen ud af munden på ham og han ikke kunne lukke munden, han manglede noget af kæben også efter operationen og han havde mange mange smerter. Så endelig har han fået fred og jeg håber der venter noget bedre om hjørnet for ham nu. Mine tanker går til hans børn, som ikke er særlig gamle og har brugt det meste af deres tid hos ham (han var skilt fra sin kone) Det bliver en hård tid for dem og resten af familien.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo