Gå videre til hovedindholdet

Nem aftensmad del 2

Taco Night! For mig er der ikke noget nemmere end lige at snitte salat og grønsager, hælde noget kød med krydderier på panden og varme nogle skaller - det går hurtigt og smager fantastisk!

Selvfølgelig ville nogle argumentere for at det ikke er vildt sundt og liiidt for nemt, når man bare hiver posen med taco-spice, glasset med den færdiglavede tacosauce og skallerne ned fra hylden i supermarkedet, men det synes jeg altså også der skal være plads til indimellem. Skal det være helt specielt, står jeg selv og laver krydre kødet fra bunden, laver en lækker tacosauce med friske tomater osv. men i den travle hverdag, kan det altså godt være lidt svært at finde tid til... Selvom det meste er færdiglavet, så er der jo ingen der siger, at man ikke selv kan tilsætte ekstra af det man kan lide - fx lave en lækker guacamole selv (som jo ikke tager oceaner af tid) putte lidt andre grønsager i end de traditionelle tomater, agurker og salat - det er trods alt kun fantasien der sætter grænser for Taco Night...

Her er indholdet af min Taco Night:

500g hakket oksekød (max 10-12%)
1 pose taco spice mix
1 glas tacosauce mild eller medium efter smag
Taco-skaller
Revet mozzarella (en god en af slagsen)
Iceberg salat
Solmodne tomater (betyder at du ikke skal lave det i vinterhalvåret for der er tomaterne ALT for kedelige!)
Agurk

Kødet steges og tilsættes taco spice mix og 1 dl vand - hold derefter kødet varmt over lav varme.
Snit salaten og skær tomater og agurker i tern.
Anret tacosauce, salat, tomater, agurk og ost i små skåle og hæld kødet op i en serveringsskål.
Varm til sidst tacoskallerne og server det hele straks.

Bon appetit...





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines ...

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr...

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo...