I dag blev 6 hjerter afhentet at et kommende brudepar og jeg håber de sidder og smovser i denne skrivende stund...
Dog var denne prøvesmagning ikke uden udfordringer, for som i nok ved, så har vi haft lettere fugtigt vejr de sidste dage og er der noget, som IKKE går godt sammen, så er det fugt, smørcreme og fondant!
Jeg synes ellers jeg var så påpasselig med ikke at tage kagerne ud af køleskabet før højst nødvendigt, men alligevel skete der det, som bare IKKE må ske, fondanten krakkelerede på 2 ud af de 6 kager og jeg var IKKE tilfreds... Så må vi håbe at vejret ikke er lige så lunefuldt sidst i september, som det er nu, for jeg vil RIGTIG gerne give T&A en rigtig lækker og fin kage til deres store dag... og nu til lidt billeder af den seneste uges strabadser...
Dog var denne prøvesmagning ikke uden udfordringer, for som i nok ved, så har vi haft lettere fugtigt vejr de sidste dage og er der noget, som IKKE går godt sammen, så er det fugt, smørcreme og fondant!
Jeg synes ellers jeg var så påpasselig med ikke at tage kagerne ud af køleskabet før højst nødvendigt, men alligevel skete der det, som bare IKKE må ske, fondanten krakkelerede på 2 ud af de 6 kager og jeg var IKKE tilfreds... Så må vi håbe at vejret ikke er lige så lunefuldt sidst i september, som det er nu, for jeg vil RIGTIG gerne give T&A en rigtig lækker og fin kage til deres store dag... og nu til lidt billeder af den seneste uges strabadser...
Kagerne er med henholdsvis luksus chokoladekagebund med jordbærmousse og tobleronemousse og en luftig chokoladekagebund med hindbærmousse og vanillemousse...
Hold op, hvor har du gjort meget ud af dine prøvekager og hvor er de bare flotte!
SvarSletKender godt det med, at fondanten har sit eget liv og at smørcremen synes den skal bestemme lidt for meget. Men det er jo også en af udfordringerne i kagernes verden :-)
Hejsa Helle
SvarSletTusind tak for de søde ord :) Ja, jeg gør en del ud af mine prøvekager, for det er også her vi afprøver det design, som brudeparret har tænkt sig - så laver vi justeringer efter det :)
Det bliver i hvert fald en udfordring med det hele, når vejret er så fugtigt som det er lige nu, for normalvis er der ikke noget medmindre jeg er tvunget til at bruge en anden fondant, så er jeg godt nok på dybt vand...
Hvor er det blevet fine - sikke et stort stykke arbejde til den færdige kage er helt klar!
SvarSletTusind tak Anja :D
SvarSletJa, det er et stort stykke arbejde, men det er jo også en stor og vigtig dag for brudeparret så det dur bare ikke at kagen kikser. Det er et stort ansvar jeg får lagt på mine skuldre hver gang der skal laves kage, men jeg vokser med det ;)
Hvor er de bare flotte!
SvarSletTusind tak Anita :D
SvarSletHvor er de fine :o)
SvarSletÅh, det er bare så træls når fondanten ikke vil samarbejde! Jeg har prøvet det et par gange, og her har vi ikke snakket om prøvekager! Den ene gang pipede jeg en royal icing hele vejen rundt på toppen, og den anden gang måtte finde på noget med en crimper! Det var ikke sjovt, men resultatet blev heldigvis okay, og det var nok kun mig der vidste det :o)
Tusind tak søde Camilla :D
SvarSletDet er virkelig frustrerende når man bare følger alle kunstens regler og så krakkelere skidtet stadig :S Men fedt nok at du fandt ud af en løsning! Det er om at tænke kreativt så :D