Gå videre til hovedindholdet

Frokost og hjemmeavl...

Jeg har dyrket både cherrytomater og lækre gulerødder i baggården sammen med overboen udover den store kæmpe squash jeg kunne hente forleden. Der er faktisk 3 squash mere på vej! De begynder allerede at ligne noget og jeg glæder mig til at få noget i maden og i fryseren...

Jeg har også vendt et nyt blad og har besluttet mig for seriøst at tage madlog og mission slank op igen. Derfor har jeg målt og vejet min mad siden i morges igen og lavet en LÆKKER frokost med godter fra køleskabet...


Frokosten bestod af en omgang scrambled eggs, ristet rugbrød, ristet serrano skinke, gulerodstave, en halv nektarin og en halv kiwi... faktisk blev jeg forbløffende mæt af denne omgang og tror bestemt jeg kan holde mig mæt til mellemmåltidet senere på eftermiddagen... Dette har været en god start, nu skal det bare holde ved...

Kommentarer

  1. Frokosten ser i hvert fald skøn ud :o) Jeg bliver også snart nødt til at gøre noget seriøst! Men jeg skal nok have dette nye tiltag i tankerne til frokosten på tirsdag ;o)

    SvarSlet
  2. GUF MANNER! Ak ja - gid man havde muligheden for at plante og dyrke sådanne lækkerier. Nyd det :)

    Mht. mission slank, så ser det jo ganske godt ud. Godt begyndt er halvt fuldendt ;) Right? :) Keep up the good work!

    SvarSlet
  3. Camilla: Tusind tak :D Hehe jamen synes man ikke altid selv at man har lidt for meget ekstra at bære rundt på? For mig handler der RIGTIG meget for motivation for uden den, kan jeg lige så godt lade være!
    Åhh jeg GLÆDER mig til tirsdag, men du behøver slet ikke tage hensyn til missionen - det er tilladt med en synder-dag om ugen og den falder sjovt nok tirsdag i næste uge :P

    SvarSlet
  4. Kristine: Jah det var super lækkert! Jeg føler mig også privilegeret kan jeg sige dig! Men du kan da bare have lidt planteposer stående med tomater og lidt på altanen måske? :)
    Tak for rygklappet - det bliver MEGET tiltrængt de næste 10 uger og jo det er en rigtig god start jeg har fået mig :D

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh