Jeg kan slet ikke forstå, at jeg ikke har postet lige netop denne opskrift noget før, for det er en af mine absolut ynglings. Hvis jeg har, så må det være LÆNGE siden, for jeg kan slet ikke finde den når jeg søger i arkivet... Anyway, hvis du har set opskriften her før, så kan du bare springe let og elefant over dette indlæg...
Jeg har valgt at omdøbe min udgave af disse tortillas fordi jeg har tilføjet en del andet fyld i tidernes løb og fjernet noget af det oprindelige... Jeg er ikke fan af bønner og det indeholder den oprindelige opskrift, så de røg sig en tur. Ind er i stedet kommet en omgang gulerødder, squash, persillerod/pastinak (hvis jeg kan slippe af sted med det) eller majs.
Jeg har desværre ikke endnu fået taget billeder af retten til bloggen, så det har jeg endnu til opgave at få gjort, en her kommer opskriften i hvert fald...
Madmamas Tortillas
6-8 stk.
6-8 store tortilla wraps
500g hakket oksekød
1-2 spsk. olie til stegning
1 rød peberfrugt, i tern
2 gulerødder, revet
½ squash, revet
1 glas taco sauce (jeg foretrækker Santa Marias men de billigere udgaver kan snildt også bruges)
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, revet
Alternative grøntsager: 1 revet persillerod/pastinak og/eller 100g frosne majs
Dressing:
250g cremefraiche
1½-2 spsk. tomatpure
Karry
Paprika
Salt & peber
lidt citronsaft
Alle grøntsager renses og klargøres til at komme i gryden. Varm olien op i en gryde og svits løg og hvidløg. Brun kødet af og tilsæt grøntsagerne og lad det stege lidt igennem... Tilsæt herefter taco sauce og rør det godt sammen. Skru lidt ned for varmen og lad kødsaucen simre i 10 minutter. Varm ovnen op til 180 grader.
Lav imens dressingen. Hæld cremefraichen op i en skål, tilsæt de øvrige ingredienser efter smag og rør det hele godt sammen. Smag til, så dressingen bliver tilpas salt, stærk, sødt og surt. Sæt dressingen til side og lad den trække mens resten laves færdig.
Tag tortillaerne ud af emballagen og læg en stribe kødsauce i den mængde du finder passende på tortillaen. Rul herefter tortillaen og læg den i et ildfast fad. Gentag dette med de resterende tortillas.
Sæt fadet i ovnen og bag tortillaerne i 10 minutter indtil de bliver gyldne. Tag fadet ud og lad det stå til afkøling ca. 5 minutter og server med dressing ovenpå...
Bon appetit...
Jeg har valgt at omdøbe min udgave af disse tortillas fordi jeg har tilføjet en del andet fyld i tidernes løb og fjernet noget af det oprindelige... Jeg er ikke fan af bønner og det indeholder den oprindelige opskrift, så de røg sig en tur. Ind er i stedet kommet en omgang gulerødder, squash, persillerod/pastinak (hvis jeg kan slippe af sted med det) eller majs.
Jeg har desværre ikke endnu fået taget billeder af retten til bloggen, så det har jeg endnu til opgave at få gjort, en her kommer opskriften i hvert fald...
Madmamas Tortillas
6-8 stk.
6-8 store tortilla wraps
500g hakket oksekød
1-2 spsk. olie til stegning
1 rød peberfrugt, i tern
2 gulerødder, revet
½ squash, revet
1 glas taco sauce (jeg foretrækker Santa Marias men de billigere udgaver kan snildt også bruges)
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, revet
Alternative grøntsager: 1 revet persillerod/pastinak og/eller 100g frosne majs
Dressing:
250g cremefraiche
1½-2 spsk. tomatpure
Karry
Paprika
Salt & peber
lidt citronsaft
Alle grøntsager renses og klargøres til at komme i gryden. Varm olien op i en gryde og svits løg og hvidløg. Brun kødet af og tilsæt grøntsagerne og lad det stege lidt igennem... Tilsæt herefter taco sauce og rør det godt sammen. Skru lidt ned for varmen og lad kødsaucen simre i 10 minutter. Varm ovnen op til 180 grader.
Lav imens dressingen. Hæld cremefraichen op i en skål, tilsæt de øvrige ingredienser efter smag og rør det hele godt sammen. Smag til, så dressingen bliver tilpas salt, stærk, sødt og surt. Sæt dressingen til side og lad den trække mens resten laves færdig.
Tag tortillaerne ud af emballagen og læg en stribe kødsauce i den mængde du finder passende på tortillaen. Rul herefter tortillaen og læg den i et ildfast fad. Gentag dette med de resterende tortillas.
Sæt fadet i ovnen og bag tortillaerne i 10 minutter indtil de bliver gyldne. Tag fadet ud og lad det stå til afkøling ca. 5 minutter og server med dressing ovenpå...
Bon appetit...
Kommentarer
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...