Gå videre til hovedindholdet

Coco og Co kom forbi...

Egentlig var det jo meningen, at jeg skulle have været på barselsbesøg hos søde Camilla for at se mini, men jeg var så heldig med, at hun havde lyst til at tage turen herind i stedet med den lille purk og til gengæld få en omgang tøj med hjem og lidt godt til maven...

Jeg rullede alle mine talenter ud (as if I have any...) og serverede en 3-retters menu lidt inspireret af påske, når nu det var lige om hjørnet.
Så det blev til:

Kold avocadosuppePåsketapas med blærerøvssalatChoko-lakridsbombe ala Agnethe


Opskrifter følger på både forret og dessert. Påsketapas bestod i al sin enkelhed af små ægge- og rejehapsere og dertil en blærerøvssalat lavet af rullede agurkeskiver omkring gulerod i julienne og bønnespirer. Det smagte virkelig så godt. Det var helt anderledes sprødt end jeg havde forventet og det er nok ikke sidste gang, at vi skal have salat på den måde. Dog skal jeg lige ud og have mig et mandolinjern, for det var pænt svært at lave agurkeskiver med en tyndskræller og en stor kniv!

Camilla var så sød at begave mig (selvom det jo var mig, der skulle hoste op med en barselsgave, som jeg med skamme må indrømme ikke er færdig!) og børnene og vi blev alle vilde med de dejlige gaver!


Som altid gik tiden bare alt for stærkt, men jeg glæder mig over det gode selskab og ser frem til vi ses igen...

Kommentarer

 1. Tak for sidst - det var nemlig SÅ hyggeligt :o)

  Det var bare så lækker mad du havde fået banket sammen, selvom jeg stadig sørger lidt over, at jeg ikke kunne magte hele desserten ;o)

  Salat-hapserne skal helt sikkert også på bordet herhjemme - de var som vi talte om, overraskende sprøde og saftige - mums!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak søde Camilla :D Tusind tak skal du have og ja, jeg græmmes ved at have lavet så stor og tung en dessert, så nu har jeg sat mindre madringe på min ønskeseddel ;)
   Ahmen jeg giver dig ret, de var bare så gode de små salater og mon ikke de også skal i spil herhjemme igen :D

   Slet
 2. Waue, den menu er liiiige efter min smag! Det ser bare godt ud.

  - Anne

  SvarSlet
 3. Tusind tak Anne :D Var også selv en smule stolt over præstationen og ikke mindst at det hele smagte så godt som det gjorde ;)

  SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

3. December - Historien om julesokken...

Er julesokken også en tradition hjemme hos jer? Hos min familie har det været en tradition lige siden jeg kan huske og bliver også en tradition, som videreføres til min søn. Det er simpelthen så hyggeligt, at der hver morgen fra d. 1 til d. 24 december er små gaver i sokken fra Julemanden/Julenissen (forudsat at du selvfølgelig har sat grød op til nissen eller småkager og mælk frem til julemanden...) Helt tilbage fra min barndom kan jeg huske forventningens glæde fra dag til dag - hvad var der mon i sokken næste dag... Pakkerne blev åbnet ved morgenbordet, mens vi hørte Morgennisserne i radioen og spiste vores morgenmad inden det blev tid til skole - ihh det var tider! Traditionen med julesokken kender vi nok bedst fra amerikanske film, men selv inden Hollywood slog klørene i julesokken, var der kendte historier omkring dennes oprindelse - den mest velkendte af dem alle må nok siges at være legenden om Den fattige mand og hans tre døtre: " For meget længe siden, levede der