Gå videre til hovedindholdet

5 år... Ohøj Landkrabber!

Det er en kendsgerning - jeg er blevet børnefødselsdags-temafest mor! Ikke at der er noget galt med det - bestemt ikke og jeg ELSKER det og pusler med det, men det er altså også nogle gange lidt hårdt arbejde, for jeg er en kreativ sjæl, der gerne vil lave det meste af det selv...

I år var ingen undtagelse. Jeg spurgte endda Elias, hvilket tema fødselsdagen skulle have og han ville gerne fortsætte Jake og Ønskeøens Pirater temaet med pirat fødselsdag...

Der blev lavet invitationer:

Inspiration fundet på Pinterest
Pyntet op til fest:







og lavet kage...



Kagen blev lavet af  mørke bunde og fyldt med pebermyntechokolade creme - overtrukket og pyntet med indfarvet Wilton fondant og Jake figuren er købt (jeg har stadig ikke mestret det der modellering af figurer). Kagen var mere end rigeligt til os 9 - der var en halv kage tilbage!

Det var en skøn dag i familiens tegn og rammerne var idelle for Elias, da han kunne trække sig, når det hele blev for meget for ham...

Kan i huske, at han havde nogle helt specifikke gaveønsker til sin fødselsdag?
Altså der var lige et par ønsker som ikke blev indfriet, men han fik da bl.a. et pingvinspil (penguins on ice) og en lommelygte og drengen var ovenud lykkelig!


Elias fik også, som det kan ses på billedet, Skæg med tal, en kæmpe stor bog med billeder og ord - det hjælper ham rigtig meget med at lære hvad tingene er og hvordan ordene udtales, han fik en bog med cd Skæg med Matematik, en lækker molo bluse med ulve på og så har jeg sikkert glemt en del mere... Da gæsterne tog af sted og vi fik ryddet op, kravlede vi alle sammen i sofaen og så en film og nød resten af dagen i stilhed og med lidt guf...

Så ville man gerne fylde 5 år igen...

Kommentarer

  1. Tillykke med fødselsdagen og 5 år søde Elias. ALtså sådan en Jake fødselsdag ville gøre My mega misundelig

    SvarSlet
    Svar
    1. Elias siger tusind tak :D Så My er også Jake fan? Det går rent ind herhjemme både hos stor og små og jeg kan endda tage mig selv i at gå og nynne intro-sangen, mens der vaskes op ;)

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh