Gå videre til hovedindholdet

Op på hesten igen...

Lige nu sidder jeg præcis og laver det samme, som jeg gjorde for et år siden...

Ansøgning på ansøgning blev sendt ud - forskellen fra dengang og nu er, at jeg stadig har 4 måneder tilbage i mit vikariat...

Jeg tages tilbage til den samme følelse af utilstrækkelighed, hver gang der kommer et nyt afslag og det er måske endda mere nedslående nu, fordi alle jo siger - "det er altid nemmere, at finde et nyt job, når man allerede har et job..."

Det er ikke spor nemmere til trods for, at jeg nu kan tilføje snart et helt ekstra år til min erhvervserfaring - "Du var absolut kvalificeret til stillingen, men... " Lettere demotiverende!

Det er ikke nogen hemmelighed - jeg vil gerne tilbage til mine specialer og arbejde i dybden med juraen igen - gerne krydret med andre arbejdsområder Det er en udfordring at bryde ind igennem og jeg bliver hele tiden spurgt om, hvorfor jeg dog ikke starter selvstændig virksomhed... Tanken tiltaler mig, dog føler jeg slet ikke, at jeg har den fornødne ballast til at starte for mig selv og så har jeg lige vænnet mig til at have kollegaer igen - det kan jeg godt mærke, at jeg har savnet...

Hvordan er det man siger - "if at first you don't succeed, dust yourself off and try again"... det støver stadig! 

Kommentarer

  1. Kender det godt...med 4,5 år med vikariater, tidsbegrænsede ansættelser og barsel...så kender man rutinen og bliver alligevel nedslået hver gang. Tro på det og på et eller andet tidspunkt så lykkedes det :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jamen du har helt sikkert ret - det er om at holde hovedet højt og stole på, at man virkelig har noget godt at tilbyde, der kan skabe en reel værdi hos en ny arbejdsgiver :) Tak for dit input! :D

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh