Gå videre til hovedindholdet

1. søndag i advent - og en give-away...

Glædelig 1. søndag i advent.
Endelig er julen over os og jeg har ventet længe! Selvom jeg ikke føler mig helt parat endnu til at det i dag er den 1. december og 1. søndag i advent, så har jeg været klar med adventsgaverne i et stykke tid nu.

Nissen er også flyttet ind i nattens løb. Børnene har været spændt og talt længe om, hvornår mon Nisse Fie ville flytte ind.



Og sokkerne er troligt hængt op - klar til at blive fyldt hele vejen frem til juleaften.



I dag vil jeg vise jer de adventsgaver, som jeg har lavet til mine forældre og mine svigerforældre og slutter af med en lille hurtig give-away, bare for lige at kick-starte julen sådan rigtigt! Mere om det senere... Først adventsgaverne:

Til min mors første adventsgave havde jeg egentlig planlagt noget helt andet, men mønstret blev væk for mig, så det må blive en julegave...
Jeg faldt over en DIY på disse fine julekugler på Pintrest og vidste med det samme, at jeg måtte lave dem til min mor.


Jeg havde næsten alt hvad jeg skulle bruge på lager, men måtte ud og finde orange filt og et nøgle garn til formålet.

Min svigermors første adventsgave er en lille snemand, som Thomas faldt for en dag vi var ude og handle. Jeg fik desværre ikke taget billeder af den, da jeg havde mere travlt med at få den pakket godt ind, så den ikke skulle gå i stykker.

Den første adventsgave til min far blev en lækker omgang hjemmelavet gløgg ekstrakt og fyld til julens gløgg.


Opskriften jeg har brugt er fundet på bloggen Marinas Mad og du kan finde den lige HER.

Svigerfars første adventsgave blev et lille bogmærke.


Han holder af at læse og jeg fandt en rigtig fin opskrift på et hjemmelavet bogmærke i Alt om Håndarbejdets Symagasin - den findes også online lige HER.

Og nu kan jeg vidst ikke holde jer hen længere. Det er MEGET længe siden jeg har afholdt en give-away på bloggen. Da man startede med den slags i blog-verdenen var det primært for at få flere følgere og nu synes jeg det har bevæget sig over i at handle mere om reklame. Men her på min blog handler det hverken om at få flere følgere eller reklame. Det handler om at det er jul og jeg gerne vil glæde alle jer, der læser med.

Først skal i lige se, hvad der er på højkant og så kan i få alle de kedelige betingelser bagefter.


Det er disse fine julekugler det hele handler om. Håndlavede og lidt nordisk præget i sin stil. De er lavet efter en opskrift som du kan finde på Stoff og Stils hjemmeside.

Har du lyst til at vinde dette fine sæt? Alt hvad du skal gøre er, at fortælle i en kommentar herunder, hvilket stykke julepynt du holder allermest af og hvad historien bag det er.

Det er desværre kun der de, som bor i Danmark, der kan deltage i denne give away.

Vinderen bliver trukket lørdag den 7. december kl. 12 og offentliggjort derefter her på bloggen.

Jeg glæder mig rigtig meget til at læse alle jeres beretninger!

Kommentarer

  1. Hvor er de fine - dem her jeg godt have på mit træ!

    SvarSlet
  2. Sikke nogle skønne ting du altid laver. ☺️ Glæder mig til jeg forhåbentlig får tid til at lave lidt selv, skal helt sikkert prøve at lave et bogmærke ��

    Mit yndlingsjulepynt er en lille kugle fra Kina. Min morfar døde under en ferie i Kina i 2002 og den lille julekugle lå blandt hans bagage. Jeg fik den og den har hvert år lige siden, fået en synlig plads på mit juletræ, og hver gang jeg hænger den op, tænker jeg på min morfar. ☺️

    SvarSlet
  3. Her er det helt sikkert alt det hjemmelavede med en god historie. Min søster laver hvert år julekugler med årstal og børnenes navne på. De er så fine.

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh