Gå videre til hovedindholdet

Servietringe til jul - helt uden syning!

For en god ordens skyld skal jeg lige starte med at sige, at selvom der er et mindre element af reklame i dette indlæg, så er jeg ikke blevet bedt om, har jeg ikke fået betaling for eller sponsoreret produkter til at skrive dette indlæg. Jeg spreder såmænd bare det gode budskab.

Et af mine mest brugte søgeparametre på Google er DIY gratis mønster eller free pattern og jeg er flittig bruger af både Stoff og Stils gratis mønstre, Stof2000 Snup Idéen og Creative Company's DIY arkiver. Jeg kan også varmt anbefale Søstrene Grenes DIY sektion. Så hvis du er en kreativ sjæl på evig jagt efter nye skønne ting at kaste dig over, er der mange skønne steder at finde gratis mønstre og inspiration, man skal bare vide, hvor man skal lede.

For år siden forsøgte jeg mig med at sy nogle servietringe. Jeg har altid synes det var så fint med sådan nogle og specielt op til jul, men det tog simpelthen for lang tid og jeg blev aldrig færdig med det. Forleden faldt jeg så over disse fine servietringe i filt, som simpelthen bare skal klippes ud! Det er SÅ nemt og tager næsten ingen tid og effekten er bare SÅ god...






Som i kan se, så har jeg klippet dem i 2 forskellige farver - ét sæt i hvid og ét sæt i natur, så kan jeg bruge dem til mine forskellige stel. Nu glæder jeg mig til at dække julebord til julefrokoster den næste måneds tid og så skal de selvfølgelig også bruges juleaften!

Kommentarer

  1. Jeg elsker også at Google nemme løsninger. og de her er da så fine 👌🏼

    SvarSlet
    Svar
    1. Der er næsten ikke noget bedre, vel? Og tak 😊

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh