Gå videre til hovedindholdet

Godt nytår...

Snart siger vi farvel til 2019 og tager hul på et helt nyt årti. En ren tavle - helt uden ridser. Jeg glæder mig. 2019 har været et blandet år for os.


På familiefronten, kunne min mand og jeg fejre 10 års bryllupdag i foråret. Vi gennemgik ADHD-udredning med Elias i forsommeren, han fik diagnosen kom derefter på medicin, som har været en stor succes. I 2020 er det lillesøsters tur til at blive udredt og forhåbentlig kommer der noget godt ud af det også.


Endelig er der også blevet taget hul på indretningen af vores hjem. Spisekrogen er blevet skøn, trappen er blevet lukket (THANK GOD!) og vi har fået tv'et hængt på væggen, så hele sofa-hjørnet er klar til en mindre make-over. Vi skal have ny sofa! I det nye år vil fokus være på at få stuen færdig, at komme på plads i bryggerset med Thomas' sampletasker og værktøj, så det virker bedre for ham og at få børnenes værelser opgraderet, så de også er mere alders svarende og passer til det behov, de har nu.På den kreative front, synes jeg at 2019 har været et rigtig godt år. Der er blevet lavet flere kager end jeg lige havde planlagt, men der har været gode udfordringer imellem og til lyserød lørdag brød vi rekorden og kunne bidrage med en del flere penge i år end de forrige år. Sammen med Theresa har jeg lavet en del perler - det har jeg fundet ro i og så har jeg fået syet rigtig meget og endda en del til mig selv. Det håber jeg, at jeg kan føre videre i 2020.


Desværre er LCHF gået ned ad bakke i år. Der håber jeg at kunne tage stor revanche i det nye år og komme tilbage på sporet. Min mave og min søvn vil have bedre af det og mit generelle velvære har været helt til hundende i år, så det skal der gøres noget ved!


Og nu til det, der har fyldt allermest i 2019. Jeg mistede jo mit job tilbage i oktober og måtte sige farvel til et spændende og givende job med dejlige kollega. Dog har jeg været til et utal af samtaler de sidste 3 måneder og ganske ud af det blå, blev jeg ringet op og inviteret til samtale på en stilling, som jeg egentlig havde søgt i sommer, men fået et afslag på. De skulle nemlig bruge en barselsvikar.

Jeg var så heldig at lande jobbet og starter i det nye år som Senior AML (Anti Money Laundering) Officer hos Spar Nord bank. Det er et helt nyt retsområde for mig, men jeg glæder mig til at få fingrene dybt ned i det og nørde lidt for én gangs skyld. Jeg kan rigtig godt lide at arbejde med mange forskellige juridiske områder, men kunne godt mærke at det sidste år, hvor jeg fik lov til at arbejde intenst med GDPR, tændte en gnist i mig for at få lov til at blive lidt mere specialiseret igen. Jeg ville meget gerne have forsat i GDPR-sporet og arbejdet med persondata, men anti-hvidvask er også et super spændende område, så jeg er sikker på, at det bliver rigtig godt!

Og bloggen her... Ja jeg har været væsentlig mere aktiv det seneste år end både 2018 og 2017, så det er jo en rigtig god ting. Jeg håber på at kunne holde det kørende i det nye år og glæder mig til at vise jer en masse nye kreativiteter, kager, hjemmesyet garderobe både til mig selv og børnene, lækker mad og mange andre dejlige sager.

Jeg laver ingen nytårsforsæt. Jeg er dårlig til at overholde dem. I stedet vil jeg i løbet af det nye år sætte nogle mål og belønninger for mig selv og bare generelt arbejde på at få det bedre igen.

På den note vil jeg takke jer allesammen for at i stadig har lyst til at følge mig og ønske jer et rigtig godt nytår. Jeg håber i får jer en skøn aften og pas nu på jer selv og hinanden derude, når i skyder krudt af.

Farvel til 2019 og velkommen 2020! Jeg håber du bliver god for os.

Kommentarer

 1. Jeg siger også farvel til 2019 uden det store ønske om et gensyn - men faktisk med stor taknemmelighed. For hold fast hvor har jeg lært meget. Det lyder virkelig spændende dit nye arbejdsområde - et sted inde i mig sidder der en teenager der stadig er sur over at det var Teologien der vandt og ikke Juraen. 2020 kommer til at byde på en specialisering i forkyndelse, istedet for Exelark her i præstegården. Mere blog og mere LCHF også - så tak for inspirationen. Tænk, vi har kendt hinanden i over 10 år ;) hvem siger at cyperspace ikke er godt for noget! Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære du! Ja tænk mere end 10 år! Og dét er jeg meget taknemmelig for <3 Hvor er tiden dog blevet af! Jeg har helt klart også lært virkelig meget om mig selv og mine grænser i 2019 og jeg tror på at selvom jeg har fået nogle slag er jeg nu ved at rejse mig stærkere end før.
   Det nye er super spændende og virkelig komplekst - jura er en sjov, frustrerende og forunderlig ting men jeg har en idé om at teologien er mindst lige så betagende og om ikke andet roligere uden at vide det... Det lyder som en god plan med mere af alt det gode! Det vil jeg også!

   Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo