onsdag den 23. maj 2012

Fødselsdag skal fejres....

... med kage! også selvom man runder 26 år... Det er nu 3. år jeg laver kage til min lillebrors fødselsdag og hvert år bliver det svære og svære at overgå mig selv...
I år var vi bare os 3 til at fejre ham, så den skulle ikke kunne brødføde en hel hær og så skulle jeg jo være lidt opfindsom - denne kreation så dagens lys lørdag aften:


Indholdet er tobleronemousse lagt sammen mellem mørke chokoladebunde, smurt op med svejtsisk smørcreme og overtrukket med Wilton fondant.

Coca Cola'en er venligst udlånt af min kære mand...

8 kommentarer:

 1. WOW... det forstår jeg slet ikke, det der, Agnethe. Det ligner overhovedet ikke en kage. Og jeg kan på ingen måde gennemskue, hvor kagebunder og tobleronecreme gemmer sig. Jeg kommer til at drømme om at få sådan en kage engang. Er du da helt vims for en kreation.

  SvarSlet
 2. Hold op hvor er den genial! Den må du altså lave en DIY på, så vi andre kan lære tricket.
  Kan jo slet ikke se det er en kage :)

  SvarSlet
 3. ej kunne slet ikke se at det var en kage før jeg læste dit indlæg... hvor er den bare sejt gået :)
  KH Micha

  SvarSlet
 4. Tusind tak for de meget rosende ord Kristine :) Det var nu også lidt af en udfordring at få den til at se autentisk ud og det jeg selv synes er blevet bedst er salatbladene og burgerdressingen ;)

  SvarSlet
 5. Tak søde Bianca! Jamen det skulle jeg jo lige have vidst, så havde jeg da taget billeder af processen, men så må det jo blive næste gang, selvom jeg nu ikke rigtig synes det var den bedste kage til dato...

  SvarSlet
 6. Hehe tusind tak Micha :) Rart nok at jeg kan tage fusen på nogle af mine læsere ;)

  SvarSlet
 7. Ih, hvor er den bare SEJ :o) Du er så dygtig, og jeg stemmer også for en how-to :o)

  SvarSlet
 8. Tusind tak søde Camilla! :D Synes godt jeg kan mærke på stemningen, at der skal noget på bordet - det må så komme i rækken af mine fremtidige projekter :D

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...