Gå videre til hovedindholdet

Fødselsdag skal fejres....

... med kage! også selvom man runder 26 år... Det er nu 3. år jeg laver kage til min lillebrors fødselsdag og hvert år bliver det svære og svære at overgå mig selv...
I år var vi bare os 3 til at fejre ham, så den skulle ikke kunne brødføde en hel hær og så skulle jeg jo være lidt opfindsom - denne kreation så dagens lys lørdag aften:


Indholdet er tobleronemousse lagt sammen mellem mørke chokoladebunde, smurt op med svejtsisk smørcreme og overtrukket med Wilton fondant.

Coca Cola'en er venligst udlånt af min kære mand...

Kommentarer

  1. WOW... det forstår jeg slet ikke, det der, Agnethe. Det ligner overhovedet ikke en kage. Og jeg kan på ingen måde gennemskue, hvor kagebunder og tobleronecreme gemmer sig. Jeg kommer til at drømme om at få sådan en kage engang. Er du da helt vims for en kreation.

    SvarSlet
  2. Hold op hvor er den genial! Den må du altså lave en DIY på, så vi andre kan lære tricket.
    Kan jo slet ikke se det er en kage :)

    SvarSlet
  3. ej kunne slet ikke se at det var en kage før jeg læste dit indlæg... hvor er den bare sejt gået :)
    KH Micha

    SvarSlet
  4. Tusind tak for de meget rosende ord Kristine :) Det var nu også lidt af en udfordring at få den til at se autentisk ud og det jeg selv synes er blevet bedst er salatbladene og burgerdressingen ;)

    SvarSlet
  5. Tak søde Bianca! Jamen det skulle jeg jo lige have vidst, så havde jeg da taget billeder af processen, men så må det jo blive næste gang, selvom jeg nu ikke rigtig synes det var den bedste kage til dato...

    SvarSlet
  6. Hehe tusind tak Micha :) Rart nok at jeg kan tage fusen på nogle af mine læsere ;)

    SvarSlet
  7. Ih, hvor er den bare SEJ :o) Du er så dygtig, og jeg stemmer også for en how-to :o)

    SvarSlet
  8. Tusind tak søde Camilla! :D Synes godt jeg kan mærke på stemningen, at der skal noget på bordet - det må så komme i rækken af mine fremtidige projekter :D

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh