lørdag den 5. maj 2012

Tillykke til Lea og Stefan

Jeg fik den store ære at lave kagen til deres bryllupsdag og efter prøvesmagning og mange mails frem og tilbage blev det endelige resultat til denne kage i 3 etager:


Kagen er en luksuschokoladekage med fyld af bærsymfoni mousse overtrukket med fondant, pyntet med sorte roser og blomster og grønt bånd af fondant og sort royal icing6 kommentarer:

 1. Hvor er den SMUK!!! Den er simpelthen så flot lavet, og så elegant - og dine roser er FANTASTISKE! I love it :o) Hvad er der i?

  SvarSlet
 2. Tusind tak søde Camilla! :D Synes også det lykkedes ret godt at få kagen til at hænge nogenlunde elegant sammen selvom det var lidt svært at se hvor det bar henad midt i processen...
  Hov tror lige jeg må opdatere og skrive indholdet, men det er jo en klassiker fra mig - luksuschokoladekage med bærsymfonimousse - næsten mit signaturfyld efterhånden ;)

  SvarSlet
 3. Rigtig flot kage. Jeg syntes det er svært at få pæn når man tyller, med det har du klaret flot..

  SvarSlet
 4. Tusind tak for de søde ord Lene! Det er virkelig svært at få tyllet pænt og hold nu op det var hårdt for hånd og håndled, så er glad for det var den lille kage jeg havde besluttet mig for skulle dekoreres på denne måde ;)

  SvarSlet
 5. For pokker hvor er den flot søde!
  Jeg bøjer mig i støvet - er dybt imponeret!

  SvarSlet
 6. Tusind tak for alle roserne Bianca :D Synes nu altså også du kan producere nogle fede kager! :D

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...