Som en del af at få brugt mine rester og undgå madspild leder jeg altid efter inspiration til nye spændende ting jeg kan lave med de rester jeg har liggende og specielt overmodne bananer har jeg mega svært ved at få brugt... Jeg bryder mig ikke om at spise bananerne, når de får de der brune pletter og der er altså også grænser for, hvad jeg vil tilbyde min søn af banan selvom han lystigt guffer det i sig...
Nu har vi jo også fået fast ritual med gode mellemmåltider herhjemme og så dumpede denne opskrift simpelthen lige ind på min skærm som sendt fra himlen og den skulle bare afprøves. Vaffeljernet blev støvet af og dejen blev rørt - kan i gætte jer til hvilke to utålmodige sjæle jeg måtte kæmpe med at holde ude af køkkenet mens jeg bagte... Ihh de ville SÅ gerne nippe til de færdigbagte vafler, men jeg stod fast og de måtte pænt vente til vi kom til bords og så blev der ellers bare guffet - det var himmelsk!
Absolut ikke sidste gang disse himmerigs mundfulde bliver serveret herhjemme!
Nå, men opskriften er tyvstjålet fra Annes blog HER med en enkelt lille modifikation, vi er nemlig ikke så gode til blå birkes herhjemme (læs: manden er kræsen!)
Selvom i nok gerne vil ind og kigge hos Anne au Chocolate også, så får i alligevel lige opskriften her:
Til 4 vaffel brugte jeg:
3 små overmodne banan, moset
3 æg
60 g mandelmel
1 spsk alm. birkes
1/4 tsk kanel
Bland alle ingredienserne sammen og bag vaflen i vaffeljernet, til den er fin gylden.
Server vaflen lun med valgfrit tilbehør. Jeg valgte lidt æble- og pæretern sammen med en skefuld cremefraiche og en lækker mørk chokolade revet på toppen og det var bare så lækkert!
Bon appetit folkens!
Nu har vi jo også fået fast ritual med gode mellemmåltider herhjemme og så dumpede denne opskrift simpelthen lige ind på min skærm som sendt fra himlen og den skulle bare afprøves. Vaffeljernet blev støvet af og dejen blev rørt - kan i gætte jer til hvilke to utålmodige sjæle jeg måtte kæmpe med at holde ude af køkkenet mens jeg bagte... Ihh de ville SÅ gerne nippe til de færdigbagte vafler, men jeg stod fast og de måtte pænt vente til vi kom til bords og så blev der ellers bare guffet - det var himmelsk!
Absolut ikke sidste gang disse himmerigs mundfulde bliver serveret herhjemme!
Nå, men opskriften er tyvstjålet fra Annes blog HER med en enkelt lille modifikation, vi er nemlig ikke så gode til blå birkes herhjemme (læs: manden er kræsen!)
Selvom i nok gerne vil ind og kigge hos Anne au Chocolate også, så får i alligevel lige opskriften her:
Til 4 vaffel brugte jeg:
3 små overmodne banan, moset
3 æg
60 g mandelmel
1 spsk alm. birkes
1/4 tsk kanel
Bland alle ingredienserne sammen og bag vaflen i vaffeljernet, til den er fin gylden.
Server vaflen lun med valgfrit tilbehør. Jeg valgte lidt æble- og pæretern sammen med en skefuld cremefraiche og en lækker mørk chokolade revet på toppen og det var bare så lækkert!
Bon appetit folkens!
De lyder ellers lækre!! og som et godt mellemmåltid!
SvarSletHold da op.. Har slået ikke fået opdateret mig herinde på din skønne blog!
SvarSletHvor ser de vafler altså lækre ud, men Annes blog er bestemt også et besøg værd. Man savler jo :)
Hejsa Ann
SvarSletJaa de er bare så skønne du drømmer slet ikke om det og de der birkes giver en god knas :D
Jamen Bianca, det skal du da slet ik tænke på! jeg får jo heller ikke skrevet voldsomt meget hos dig lige for tiden :)
SvarSletMen ja, Annes blog er bare SÅ lækker, det er næsten farligt at bevæge sig derind!
Hvor er de fine :-)
SvarSletHejsa Anne
SvarSletVelkommen på bloggen og tak for de søde ord og ikke mindst for opskriften :D Den er rigtig god og bliver brugt flittigt! :D