The Big 30 - Kagen...

Så kan jeg vidst ikke udsætte det længere. Selvfølgelig havde jeg også lavet en lækker fødselsdagskage i dagens anledning. Den blev slet ikke som jeg først havde bestemt mig for, da jeg ikke kunne få det til at fungere, så jeg lavede noget jeg kunne finde ud af og efterhånden har gjort nogle gange... Denne gang havde jeg fået lavet en rigtig god RI, så jeg ikke fik så ondt i hånden af at pipe. Heldigvis var det heller ikke den største kage, der skulle dekoreres, så det tog heller ikke en krig...


For at holde farvetemaet og det faktum at jeg havde købt pæoner til at pynte i stuen og på bordet, så skulle det selvfølgelig også pryde toppen af kagen, men også fordi jeg ville prøve at begive mig ud i at lave en lidt anden blomst end de roser jeg plejer at lave...


Kagen blev en Red Velvet kage efter opskriften fra Sif, men hvor jeg gav den lidt ekstra af både kakao og vanille og hvor blev den altså god!!!
Efter det totalt fæle fyld jeg fik lavet til min sidste Red Velvet måtte jeg jo lige oppe mig og med de gode forslag på en Cream Cheese Frosting (som jeg ikke er så vild med igen) tænkte jeg, at den måtte jeg kunne peppe lidt op og fandt så opskriften på Chocolate Cream Cheese Frosting, hvilket viste sig at være PERFEKT! Kagen blev både fyldt og smurt op med dette og sikke en succes. Det er absolut ikke sidste gang denne kombination skal bruges... Jeg har lavet en omskrivning af opskriften, som jeg nok skal dele senere...


Og så lige et sidste billedet til at fuldende det fine te-bord:


Kommentarer

 1. Wow, sikke en flot kage! Den passer vildt godt til resten af det dækkede bord!

  SvarSlet
 2. Virkelig flot (som altid) og den ser rigtig lækker ud!!

  SvarSlet
 3. Hvor er den dog flot! Glæder mig til opskriften på fyldet - det lyder super lækkert! I det hele taget er det da noget af et bord du stillede an for dine gæster - de er vist lidt forkælede :o)

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin,glæder mig oss til opskriften ;o)

  SvarSlet
 5. Hejsa Anja
  Tusind tak for de søde ord :D Den tog sig heldigvis rigtig godt ud på fadet, som jeg fik af min svigermor i julegave for nogle år siden og passede rigtig godt ind i resten af temaet ;)

  SvarSlet
 6. Hejsa Ann
  Tusind tak skal du have :D Den smagte også bare genialt godt! Du drømmer slet ik om hvor stort et hit den var :P

  SvarSlet
 7. Kære søde Camilla :) Tusind tak for de rosende ord som altid! og ja, de var max forkælede mine gæster, men det sætter jeg også en stor ære i, at de er - det kender du nok også fra dig selv ;)

  SvarSlet
 8. Frk. Molles Kager
  Tusind tak skal du have :) Ihh håber i er lidt tålmodige endnu, har sygt barn herhjemme, så der går nok lige lidt inden opskriften kommer op :)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst