En barselsgave - min første pusletaske

Det vrimler for tiden med gravide veninder og endnu en barselsgave skulle i støbeskeen. Jeg havde haft kigget lidt rundt i blogland efter inspiration og ville egentlig godt have givet et hjemmesyet tøjdyr, men så faldt jeg over en rigtig fin DIY på en pusletaske og så slog det mig, at jeg da måtte kunne finde et mønster på sådan en. Ganske rigtigt, så fandt jeg et mønster i Stof og Stil og så var det ellers bare at få købt resten af materialerne og komme i gang. Jeg havde jo ligesom en deadline. Dog ville jeg ikke gå i gang før jeg havde forhørt mig hos min veninde om hun allerede havde købt en og om det var noget hun kunne tænke sig at få....

Det kunne hun heldigvis og så gik den vilde jagt ellers på diverse materialer. Jeg havde fundet et rigtig sødt dynebetræk på genbrug på et tidspunkt med nogle dejlige farver og fine børnemotiver, så yderstoffet var på plads. Pladevat havde jeg på lager fra jeg syede min mors julegave, så jeg manglede egentlig kun skråbånd og stof til pusleunderlaget i midten. I opskriften stod der at det kunne sys af stof og så kunne man klippe et stykke frotte med gummi på bagsiden til, så det passede hen over. Det synes jeg selv ville være alt for bøvlet at stå med, hvis det var mig, der skulle bruge det, så jeg valgte simpelthen et stykke voksdug i stedet. Det er jo let at tørre af og kostede heller ikke en bondegård.

Det endelige resultat kom til at se sådan ud:

Så håber jeg bare at den lille gut snart gør sin entre, så de vordende forældre kan få godt gang i at bruge tasken...

Kommentarer

 1. Hvor er den blevet god! Og god ide med voksdug! Det andet ville jeg også mene var for bøvlet :-) Den bliver hun glad for!

  SvarSlet
 2. Tusind tak Ann :) Er også selv lidt stolt og både hende og manden var rigtig glade da de modtog den :) Nu skal den bare tages i brug ;)

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare skøn!
  Du er virkelig sej til det der syning :)

  SvarSlet
 4. Tusind tak søde Bianca! :D Jeg synes også den blev ret god taget i betragtning af at den ikke var så let endda at sy og jeg skulle pille op en del gange før det hele ville som jeg ville :)

  SvarSlet
 5. Hej

  jeg vil gerne spørg om den pusle tasken stor og til voksne?

  fra Bent lorenzen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej
   Pusletasken er til voksne til at bruge til børn - mønstret kan købes her: http://www.stofogstil.dk/Katalog/Monstre.aspx?group_id=6828

   Slet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst