Gå videre til hovedindholdet

Syndfuld Chocolate Cream Cheese Frosting

Dette er hands down den bedste cream cheese frosting jeg nogensinde har smagt og jeg er hooked! Det samme er min mand og har sagt at skal jeg lave kage til ham fremover, så skal de smøres op med denne lækre smørelse!

Egentlig var det jo beregnet til at putte ovenpå cupcakes, men jeg stod desperat og skulle bruge fyld til min fødselsdagskage, som ville passe godt til min Red Velvet kagebund. Jeg havde fået anbefalet cream cheese frosting før til denne slags kage, men jeg er ikke specielt vild med den rene af slagsen, så den vilde jagt gik på en anden version og GERNE med chokolade også...

Jeg faldt over opskriften på en amerikansk blog som har virkelig mange lækre opskrifter på søde sager og her er chocolate cream cheese frosting brugt ovenpå enkle vanilje cupcakes, så jeg tænkte, at hvis den er god oven på en så enkel kage, der ligger i nogenlunde samme smagsspektrum som Red Velvet cake gør, så måtte den absolut også kunne begå sig godt som fyld i min kage og et plus var jo, at jeg ikke behøvede at lave ekstra smørcreme, da den også kan bruges til at smøre kagen op med.

Jeg har omdannet opskriften til danske mål fra de amerikanske, men hvis de amerikanske virker bedst for dig, kan du kigge HER for originalopskriften.

Chocolate Cream Cheese Frosting
115 g Flødeost naturel (jeg brugte Philadelphia)
55g usatet smør
3 spsk. kakao
85g flormelis (sigtet, så det er uden klumper)
1 tsk. vanilje ekstrakt (her brugte jeg lidt vaniljeessens og lidt flydende vanille blandet sammen)

Pisk flødeosten til den er blød. Tilsæt smør og pisk det til det er let og luftigt.
Herefter tilsættes kakao og der piskes ved lav hastighed til det er rørt godt sammen. Put så vanilje og flormelis i skålen og pisk videre ved lav hastighed til det er godt blandet sammen og har en god konsistens. Herefter skrabes kanterne af skålen og så piskes det hele sammen ved høj hastighed til blandingen er let og luftig.

En himmerigsmundfuld uden lige! Rigtig god fornøjelse...


Kommentarer

  1. Hvor lyder det bare lækkert. Er portionen nok til både fyld i kagen og til at smøre op med?

    SvarSlet
  2. Hejsa Prinsesse
    I den portion jeg lavede der var der nok til både at fylde og smøre en 6 eller 8 inch (jeg kan ik huske det helt præcist) kage op med :)

    SvarSlet
  3. Uh, jeg har ventet spændt på den opskrift! Tusind tak, den glæder jeg mig mega meget til at prøve :o)

    SvarSlet
  4. Velbekomme Camilla :) Hehe så kan det være du skal have gang i le cupcakes ;)

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh