Syndfuld Chocolate Cream Cheese Frosting

Dette er hands down den bedste cream cheese frosting jeg nogensinde har smagt og jeg er hooked! Det samme er min mand og har sagt at skal jeg lave kage til ham fremover, så skal de smøres op med denne lækre smørelse!

Egentlig var det jo beregnet til at putte ovenpå cupcakes, men jeg stod desperat og skulle bruge fyld til min fødselsdagskage, som ville passe godt til min Red Velvet kagebund. Jeg havde fået anbefalet cream cheese frosting før til denne slags kage, men jeg er ikke specielt vild med den rene af slagsen, så den vilde jagt gik på en anden version og GERNE med chokolade også...

Jeg faldt over opskriften på en amerikansk blog som har virkelig mange lækre opskrifter på søde sager og her er chocolate cream cheese frosting brugt ovenpå enkle vanilje cupcakes, så jeg tænkte, at hvis den er god oven på en så enkel kage, der ligger i nogenlunde samme smagsspektrum som Red Velvet cake gør, så måtte den absolut også kunne begå sig godt som fyld i min kage og et plus var jo, at jeg ikke behøvede at lave ekstra smørcreme, da den også kan bruges til at smøre kagen op med.

Jeg har omdannet opskriften til danske mål fra de amerikanske, men hvis de amerikanske virker bedst for dig, kan du kigge HER for originalopskriften.

Chocolate Cream Cheese Frosting
115 g Flødeost naturel (jeg brugte Philadelphia)
55g usatet smør
3 spsk. kakao
85g flormelis (sigtet, så det er uden klumper)
1 tsk. vanilje ekstrakt (her brugte jeg lidt vaniljeessens og lidt flydende vanille blandet sammen)

Pisk flødeosten til den er blød. Tilsæt smør og pisk det til det er let og luftigt.
Herefter tilsættes kakao og der piskes ved lav hastighed til det er rørt godt sammen. Put så vanilje og flormelis i skålen og pisk videre ved lav hastighed til det er godt blandet sammen og har en god konsistens. Herefter skrabes kanterne af skålen og så piskes det hele sammen ved høj hastighed til blandingen er let og luftig.

En himmerigsmundfuld uden lige! Rigtig god fornøjelse...


Kommentarer

 1. Hvor lyder det bare lækkert. Er portionen nok til både fyld i kagen og til at smøre op med?

  SvarSlet
 2. Hejsa Prinsesse
  I den portion jeg lavede der var der nok til både at fylde og smøre en 6 eller 8 inch (jeg kan ik huske det helt præcist) kage op med :)

  SvarSlet
 3. Uh, jeg har ventet spændt på den opskrift! Tusind tak, den glæder jeg mig mega meget til at prøve :o)

  SvarSlet
 4. Velbekomme Camilla :) Hehe så kan det være du skal have gang i le cupcakes ;)

  SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst