Mini rabarbertærte med rabarber fra mors have

Så fik vi endelig brugt nogle af de rabarber, som min mor havde med i sidste uge og det blev efter mandens ønske til mini rabarbertærter... Jeg brugte som altid opskriften fra Foodfanatic, som jeg bare synes er GENIAL  og samtidig blev det også lige til én mini pæretærte og én mini æbletærte (ja det var restedag i mit køkken...)

Jeg har dog gemt lidt rabarber i fryseren, så jeg kan afprøve en anden opskrift jeg fik af mandens kusine på et tidspunkt, for man finder jo aldrig ud af om der er noget bedre derude, hvis man ikke bliver ved med at prøve andre opskrifter af...

Opskriften kan du enten finde hos Foodfanatic eller HER hos mig og så mangler jeg da vidst bare at flashe dagens vidunder


Kommentarer

 1. Jeg er ikke så meget til deserter, men med rabarber har jeg efterhånden lært at kunne lide - bare det ikke er varmt eller bare lunt.

  ....men det ser altså flot ud i den lille, søde hjerteform!

  SvarSlet
 2. Hvor sødt og lækkert! Er helt besat af rabarber for tiden (:

  - Kit

  SvarSlet
 3. Anja: Rabarber er super godt til folk, som ikke er dessertmennesker - fx er rabarbergrød eller rabarberkage også rigtig godt - måske lidt råsyltede rabarber til osten også er et hit hos dig også?

  SvarSlet
 4. Hejsa Kit
  Velkommen på bloggen og tak for den søde kommentar :) Kan godt forstå du er besat, det er jo lige højsæson for de lækre stængler!

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst