Gå videre til hovedindholdet

Manden i mit køkken...

Onsdag havde jeg proklameret, at jeg synes, at min kære mand skulle bestemme, hvad aftenens menu skulle bestå af og samtidig gjort det klart, at det ikke var mig, der skulle lave det...

I og med, at jeg havde lavet lasagne dagen før, var det udelukket og fredag skulle menuen stå på hjemmelavede hotdogs, så pølser var også off limits. Normalt har min mand ikke problemer med at finde på, hvad vi skal have at spise eller sige hvad han har lyst til - jeg tror bare, at det ofte er nemmere at sige "det ved jeg ikke", når jeg spørger til, hvad ugens menu skal bestå af og så er det godt lige at få rystet grundvolden en smule og jeg kunne faktisk godt vænne mig til, at han stod for aftensmaden bare en dag om ugen, altså selvom jeg rigtig gerne selv vil lave maden. Der er nu bare noget andet over at spise mad, som andre har tilberedt for én gangs skyld.

Derfor var jeg super spændt på, hvad min kære mand ville diske op med til aften og selvom jeg godt måtte komme med hjælpsomme tips og en lille hjælpende hånd med forberedelserne, så blev jeg sendt ud af køkkenet, at anretningen skulle i gang...

Her er så vores hovedret:


En lækker rejecocktail på ristet brød.

Som en ekstra bonus havde han også planlagt en dessert, som dog først blev serveret efter den bette var blevet puttet...


Lækre brunch pandekager med vanilleis og danske jordbær... MUMS siger jeg bare!

Min mand må bestemt hellere end gerne lave mad snart igen, hvis det er sådanne lækkerier han disker op med...

Kommentarer

  1. Mmm det ser lækkert ud! Det er nu godt med en mand der kan begå sig i et køkken!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er super rart og var bare SÅ lækkert men det er da først de senere år, at han har haft lyst til at deltage i madlavningen... hvem ved - måske får han blod på tanden ved det ;)

      Slet
  2. Ih, hvor er han dygtig den kære mand :o) Ham kan du da bestemt godt sende i køkkenet noget tiere :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, han er dog ikke så opfindsom igen, som din kan være, men hvem ved - måske bliver han mere modig med tiden...
      I hvert fald skal han lave mad igen på torsdag :D

      Slet
  3. Uhh ja og han ser heller ikke værst ud i sådan et forklæde ;)
    Synes også han gjorde det rigtig godt, for det smagte fabelagtigt!

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Nyt fra symaskinen - sommertøj skal der til - del 17

Med sommervejret er lysten til at sy sommertøj kommet bragende og det er i den anledning blevet til nyt sommertøj til både mig og mindstebarnet. Det meste er syet efter mønster, men jeg har også fundet inspiration hos Johanne Kohlmetz (som i øvrigt lige har udgivet en fin bog, som jeg har planer om at give mig selv i fødselsdagsgave) og for nylig er jeg begyndt at følge en gruppe af norske sy-piger på Instagram, som også laver enormt meget fint ud af genbrugsstof (duge, gardiner, sengetøj m.v.) og jeg synes det er helt fantastisk! Det har givet mig blod på tanden til at sy lidt mere i fast stof end jeg tidligere har gjort. Ikke kun til mindstebarnet, men også til mig selv... Først vil jeg lige vise jer mit første forsøg på at sy en etagenederdel: Nederdelen er syet i en lækker viscose som er købt hos Stoff og Stil og mønstret er også derfra. Jeg er meget tilfreds med den og så er jeg vild med farven! Nu skal jeg bare finde ud af, hvad jeg vil bruge den rest, der er tilovers til... Je