lørdag den 27. april 2013

Quesadillas - endnu en gang...

Det er altså en ret vi ikke bliver trætte af herhjemme. Junior er godt nok ikke meget for det, men han spiser da trods alt tortillaen og piller noget af fyldet ud og guffer, så lidt får han da ud af det også...

Vi fik denne omgang i mandags og der er så mange forskellige måder at lave det på. Vi lavede det som resteret. Vi havde nemlig en åben pose tortilla wraps liggende, et stegt kyllingebryst og nogle majs, som trængte til at blive spist. Det eneste der egentlig kendetegner en vaske ægte quesadilla er faktisk at der bare skal en masse ost i og det kan vi RIGTIG godt lide... Når der så er lidt grønt og lidt guacamole til, så går man bare heller ikke galt i byen.

Så hermed vores Reste-quesadillas:


Du skal bruge:
4 tortilla wraps
1 stegt kyllingebryst
½ rød peberfrugt
1 dåse flåede tomater (gerne øko)
salt og peber
1 dl majs (fra frost eller dåse)
1 lille løg
2 fed hvidløg
1 pakke revet ost (mozzarella, cheddar, gouda, gratineringsost eller en blanding)

Sådan gør du:
Pil og hak løg. Opvarm en sauterpande med lidt olie i og svits løgene heri. Riv hvidløget i.
Trevl kyllingebrystet (eller skær det i små tern) og kom det op i panden. Lad det stege lidt igennem og tilsæt så de flåede tomater. Krydr med salt og peber. Skyl og rens peberfrugten. Skær den i tern og kom det op i panden sammen med majs. Lad det hele stege igennem i ca. 5 minutter.

Gør tortillaerne klar, tag sauterpanden af varm og sæt en stegepande over med lidt olie i. Fordel en håndfuld revet ost ud over en tortilla, spred godt med kyllingeblanding over osten og drys igen med en håndfuld ost. Læg en tortilla over og læg det hele over på den varme stegepande. Lad quesadillaen stege til den er gylden, vend den så og lad den stege på den anden side. Tag quesadillaen af panden og læg den på et skærebræt, hvor du deler den i 8 stykker med et pizzahjul. Gentag samme fremgangsmåde med de næste quesadillas og server det hele lunt med en lækker guacamole og lidt grøntsager til.

Bon appetit...

2 kommentarer:

  1. Det er og bliver altså også en skøøøn klassiker, som man kan spise gang på gang :) HAPS!

    SvarSlet
    Svar
    1. Nemlig! Det at retten er så nem at lave spiller jo selvfølgelig også en stor rolle, men at noget så enkelt kan smage så godt, det gør virkelig, at det bliver en genganger her i huset ;)

      Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...