lørdag den 3. august 2013

Den varme ventetid og barselsbesøg...

Kors i hytten den her varme er ved at tage livet af mig og mine ben! Jeg får desværre svømmet alt for lidt, i forhold til hvad jeg gerne vil og ja nok typisk mig, så får jeg også slappet for lidt af - men der kommer da i det mindste lidt konstruktivt ud af det.

Babytøjet er vasket - barnevognen er næsten klar og de eneste småting jeg mangler at købe er sutter, suttebrikker og badehåndklæde faktisk både til lillepigen, men også til Elias - han er skisme vokset ud af sine babyhåndklæder, jeg forstår det SLET ikke... hehe...

Maven vokser og det samme gør lillepigen - i går gik jeg ind i graviditetens 37. uge - det er 3 dage længere end hvor lang tid jeg bar Elias og det i sig selv er en kæmpe bedrift synes jeg... Nu må vi se, hvor lang ventetid der er endnu - jeg synes nu det er lidt hårdt i denne varme, men glæder mig over, at vores lille babypige ligger trygt og vokser og udvikler sig, som hun skal. I mandags var jeg en tur hos jordemoderen og hun vurderede hende til at veje lige omkring de 2700-2800g - en fin gennemsnitsbaby, som ligger herinde:


I onsdags var jeg på barselsbesøg hos min veninde i Ellidshøj, for at se hendes lille pige, som nu allerede er næsten 4 måneder gammel og hvor var hun bare en skøn nuser lille pige! Jeg havde selvfølgelig, som det sig hør og bør, medbragt en lille barselsgave i form af et tæppe og en lille elefant - begge dele hjemmeproduceret...
Begge dele faldt i god jord og passede lige ind i det smukke lille pigeværelse, som min veninde havde lavet... Det kunne jeg nok ikke have ramt bedre. Det er sødt at se nogle, som bare omfavner, det at få en pige 100% og køre den totale lyserød-i-alle-nuancer-stil igennem - sådan en mor er jeg ikke. Jeg er ikke til lyserødt overhovedet og det eneste lyserøde, der får lov til at snige sig ind, det er det, som jeg ikke kan undgå... Nææ, giv mig en lækker rød, orange og gul, det ved man hvad er...  Det tætteste vi kommer på en lyserød, som jeg kan tolerere og faktisk synes er fin, er en støvet rosa - meget feminint og pænt...

Jeg vil gerne fortælle lidt mere om min graviditet, men det bliver et indlæg for sig, da det omhandler nogle helt andre ting end bragt op her og som har haft en stor indflydelse på en omstilling af mine vaner og mere reflektion over en del ting...

6 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en flot mave søde! kan godt forstå du synes det er varmt. Satte meget pris på vi havde en kølig sommer sidste år ;)
  Lækre ting du har lavet til veninden. Du er altså bare vildt kreativ :) pøj pøj med den sidste tid. Glæder mig til at se prinsessen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde :D Det er hedt som bare pokker men synes det har været tåleligt de sidste par dage - nu skulle regnen komme og det er jeg da lige så træt af ;) Slet ikke til at gøre tilfreds her... :P
   Tak skal du have :) Jeg var også ret glad for resultatet - tæppet blev en smule skævt af at komme i vaskemaskinen, selvom alt stoffet osv havde været vasket i forvejen, men det var der ik meget at gøre ved... Tak - jeg får brug for det ;)

   Slet
 2. Fin mave Agnethe - dejligt at høre at hun trives lille pige Thorsen.

  Mht. lyserød er vi helt på linie - jeg har kun haft det lyserøde i huset, som vi har fået forærende. Jeg er også bedre til en rigtig rød, ikke det der babynussede noget. Jeg har lavet min seneste kjole til My i gammelrosa,og det bliver nok det tætteste vi kommer på lyserød herhjemme, ellers må det blive pink.

  Så du forresten min kommentar ved kjolen jeg havde lavet. Jeg vil gerne hjælpe dig, har lige lavet endnu en kjole, og det er ikke så svært, når man har gennemskuet hvordan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Karin :)
   Hehe jeg er også MEGET mere til rød - det er bare en smuk farve og super feminin. Synes den kjole du har syet til My er SÅ fin - det har du gjort godt - jeg så godt kommentaren og tak :) Det er rart lige at have et mønster i baghovedet, når man en gang får en større pige jo ;)

   Slet
 3. Hvor er du smuuuuk! Jeg glæder mig sørme også til at se den bette tøs, når hun engang popper ud ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh tusind tak søde Kristine :D
   Hehe ja når hun en gang ved ud - gud ved hvornår det bliver! Er efterhånden ved at være en smule længselsfuld efter at få min krop igen ;)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...