Rabarbertærte med havregryn og mandler

Min mand er vild med rabarber! Det har jeg vidst nævnt før herinde et par gange eller fem, men det ændre altså ikke på, at jeg hvert år i rabarber sæsonen står i køkkenet og tryller en masse lækkerier frem til ham med rabarber i.

I år havde jeg endda fået en stor bærepose fyldt med rabarber forærende af mine forældre - de var blevet renset, skåret og frosset ned, så det var lige til at tage op og bruge i diverse ting og sager eller det troede jeg det var. Da vi kom hjem fra ferie, havde håndværkerne nemlig slukket for vores skabsfryser, så alt hvad der var i den, var gået tabt inklusiv mine mange kilo rabarber! Så det eneste jeg har fået lavet i år med rabarber indtil videre er denne tærte, som jeg lavede hjemme hos mine forældre, mens vi var på ferie.


Tærten tog vi med hjem til svigermor og svigerfar - svigermor er nemlig også stor stor fan af rabarber, så selvfølgelig skulle hun da også nyde godt af de lækre sager.

Opskriften er hentet inde fra Storbyfarmen.dk og kan ses her: Rabarbertærte med havregryn og mandler. Jeg vil ikke gengive den her, da jeg har fulgt opskriften til punkt og prikke, så smut ind og kig på linket - det er en herlig side med masser af god inspiration og ikke kun til spiselige godter, men også til alt muligt andet...

Prøv den! Tærten er rigtig lækker og kan spises med både flødeskum og cremefraiche - den knaser godt og sødligt møder surt og er helt perfekt!

Kommentarer

 1. Mmh, rabarbercrumble er så godt - og tænk sig, jeg har ikke engang fået lavet en eneste her i sommer. Det er altså for dårligt, nu det smager så skønt(:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej da, det er næsten for galt! Så må du fluks i gang jo ;) Jeg har faktisk lige i dag fået en ny omgang rabarber, så jeg også kan komme til at lave endnu flere lækkerier med de røde fætre ;)

   Slet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst