onsdag den 7. august 2013

Sommerferieberetning - del 4

Den sidste del af vores sommerferie tilbragte vi i Aalborg, hjemme hos os selv. Vi havde fremragende vejr og vi hyggede os bravt hele ugen. Det var skønt at være hjemme og kunne slappe af og gøre alt i et lidt andet tempo end normalt.

En dag brugte vi nogle timer på biblioteket - Elias elsker at bruge tid dernede og jeg synes det er hyggeligt, at der er et sted, vi kan komme, hvor han bare kan slå sig løs og det gør han hver eneste gang. Han er næsten ikke til at drive med hjem!
Vi besøger biblioteket de lørdage, hvor Thomas er på arbejde - lige i denne tid er det nemlig svært for mig, at aktivere ham herhjemme, så det giver et godt afbræk, for jeg kan sætte mig med en bog eller et blad og så sponser han rundt og leger, tegner, hopper og springer. Det er herligt...

Fordi vejret var så godt denne uge, så vi også vores snit til at få afprøvet det soppebassin, vi havde købt til Elias og det blev afprøvet mange gange... De første par gange var vandet lige til den lidt for kolde side, men det afholdt ikke drengen for at ville i vandet og han var ikke til at få ud af bassinet igen... Han er en vandhund uden lige - det er nu nok ikke så sært, da hans stjernetegn er vandmand!

Altså så er man bare solgt til stanglakrids, når man ser, at han nyder det så meget! Lidt af ferien blev også brugt på at få ordnet nogle ting herhjemme i forbindelse med lillepigens ankomst (som bestemt lader vente på sig i forhold til hvad storebror gjorde) Vi har jo fået vores "soveværelse" i den ene ende af stuen og så har vi lavet plads til børneværelse i det oprindelige soveværelse. Derfor skulle der lige indrettes lidt i den ene ende af stuen, så det kom til at se nogenlunde præsentabelt ud...

Der skal nok følge billeder af indretning på et senere tidspunkt (læs: engang, når der bliver så opryddet og rengjort, at jeg kan være bekendt at vise det frem...)

Vi nød vores ferie i fulde drag og kunne sagtens have brugt en uge til, men sådan er det jo, når hverdagen igen melder sig... Nu glæder vi os til vi igen får ferie og ikke mindst til at lillesøster har lyst til at komme ud og hilse på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...