Gå videre til hovedindholdet

Et nyt skud på stammen...

Det næste stykke tid vil der formodentligt blove ret så stille her på bloggen, da vi fredag aften kunne tage imod vores lille datter Theresa og hun nu naturligvis fylder det meste af min hverdag.
49 cm lang var hun ved fødalen og vejede 3290 gram. Lidt længere og en del tungere end sin storebror ved fødslen, men hun er nu stadig lille bitte og nuser i vores øjne.
Nu begynder der for alvor en ny hverdag med to børn og vi får helt sikkert vores udfordringer, men vi glæder os til at tage dem med ro og oprejst pande.
I dag har Elias sidste dag i sit gamle dagplejedistrikt og i morgen starter han hos en ny dejlig dagplejemor ikke så langt væk hjemmefra. Det glæder vi os også til.
Dagen skal for Theresas og mit vedkommende gå med en masse "hud mod hud tid" og i eftermiddag skal hun så på sin første bustur, for hun skal ud og have foretaget høretest, blodprøver og testes for gulsot, så der bliver nok at se til inden Elias skal hentes i eftermiddag...

Må i alle have en rigtig dejlig mandag derude...

Kommentarer

  1. Tillykke med den skønne lille pige

    SvarSlet
  2. Stort tillykke med guldklumpen.
    VH Louise

    SvarSlet
  3. Stort tillykke med det lille nye familiemedlem! Hvor er hun sød <3

    SvarSlet
  4. Sikke en fin lille ny borger :-))

    Kæmpe tillykke med familieforøgelsen <3

    SvarSlet
  5. Yaaahj! SÅ fin en bette sag! Endnu en gang tillykke med hende! :)

    SvarSlet
  6. Stort tillykke, hvor er hun kær!

    SvarSlet
  7. Endnu en gang et stort tillykke med den lille smukke pige. Håber I får en rigtig god start :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak søde Camilla :D Vi har indtil videre fået en rigtig dejlig start :)

      Slet
  8. Næææææh...sødeste. Hvor er hun da bare yndig fin og lækker, altså. Årrrh....nu bliver jeg da først rigtig skruk.

    Stort tillykke med hende. Stilheden forstås, der er andet at tage sig af lige nu.

    Kram til dig og nyd det nu...det vokser så hurtigt og bliver frække - men det ved du jo allerede ;O)

    Kram Betina

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak sødeste Betina <3
      Jeg synes næsten også jeg blev endnu mere skruk når jeg så de så babyer mens jeg ventede mig og ihh hvor blev jeg utålmodig! håber ik du er der endnu men er kommet så langt at du kan nyde ventetiden :)

      Slet
  9. ej altså har jeg overhovedet fået sagt tillykke, det tror jeg vist ikke, men ja har jo selv hovedet fuld af baby :)

    Stort tillykke med hende, hun ser super skøn ud :)
    Nyd hende!
    KH Micha

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak og det er jo forståeligt nok - alt andet omkring en går jo i stå :)
      Vi nyder allerede :D

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh