tirsdag den 13. august 2013

Aurion Morgengrød

I et forsøg på at få noget noget nyt ind som morgenmad indimellem har jeg kastet mig ud i at prøve lidt anden grød end bare havregrød (som er min favorit - stærkt efterfulgt af risengrød).

Aurion har en række forskellige økologiske grødblandinger, som også kan bruges som mysli til yoghurt el. lign og jeg tænkte, det var et godt sted at starte. Derfor prøvede jeg at købe "Alle Tiders Grød" fyldt med ristede flager af spelt, ris, ryg og byg, mandelssplitter, tørrede tranebær, kirsebær, tyttebær, blåbær og æbletern.


Grøden er nem at lave, der er forslag til servering og naturligvis også angivet fremgangsmåde på pakken. Den tager lige lidt længere end en alm. havregrød at lave, men så kan man evt. lave den aftenen før og varme den op til morgenmaden. Jeg er også helt sikker på, at den vil give nogle rigtig lækre grødpandekager, hvis man er til sådan nogle til morgenmaden... Jeg spiste grøden med lidt mælk, skivet banan og lidt rosiner og det gjorde bestemt ikke grøden dårlig. Den er lækker og cremet og husk at tilsætte salt ellers bliver den lidt flad... Men alt i alt en god oplevelse. Du kan også tilsætte en skefuld sukkerfri marmelade til blandingen eller lidt agavesirup, hvis du har mere lyst til lidt sødt - mulighederne er uendelige og grøden har mine varmeste anbefalinger.

*Dette er IKKE et sponsoreret indlæg.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...