Gå videre til hovedindholdet

Elektrisk Friis Tirsdag

Det har været en meget mærkelig dag i dag... Vi havde jo en aftale med elektrikerne om, at de ville komme mellem 7 og 8 i dag, så vi stod op i god tid, så vi kunne rydde lidt væk og de kunne komme til... De viste sig dog ikke før klokken var næsten 8.30 men de var til gengæld hurtige! det var ude af døren igen godt en halv time efter og de havde rettet godt op på vores elektriske problemer. Vi havde flyttet køleskabet fordi vi regnede med, at det var der, de skulle havde været ind og rode med ledningerne, men det var det ikke, så det var næsten spild af kræfter - jeg fik dog lige gjort rent inden i det, så helt forgæves var det da ikke...

Jeg havde så planer om at tage til Grand Opening i det nye Friis Center i Aalborg og tænkte at jeg ikke skulle alt for tidligt afsted, for vejret var ikke lige så fedt - det endte med at jeg kom til at stå i en klynge i silende regnvejr i en halv time inden vi blev lukket ind. Det gik ikke stille for sig. Jeg kunne ikke lige overskue alle de mennesker på én gang, så jeg fandt hurtigt ud igen og fik kæmpet mig vejen ned til biblioteket, for at lave lidt research og kom tilbage i centret da menneskemængden var forsvundet. Så kom jeg dog til at stå i kø i en butik i næsten 45 minutter for at komme til at betale og der havde jeg fået nok - jeg gik en runde i centret og tog hjem igen. Det er et flot og stort center, men tror hellere jeg vil opleve det en dag, hvor der er færre mennesker og hvor jeg har tiden til at gå rundt og kigge ordenligt.

Nu står aftensmaden i ovnen (broccoli/blomkåls og bacontærte) og snart kommer der Luksusfælden - så sætter jeg mig godt tilrette med en kogebog i skødet og så skal der hygges inden den går løs på endnu et jobsøgningskursus igen i morgen - denne gang dog selvvalgt..

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh