Gå videre til hovedindholdet

I've died and gone to IKEA heaven

Så skete det endelig! Jeg kom alligevel til at bo i en by med IKEA! I går åbnede IKEA nemlig en stor filial i Aalborg og de købelystne nordjyder strømmede til fra nær og fjern. Jeg selv og manden var dog SÅ fornuftige, at vi ventede med at tage ud og velkomme det svenske design til i dag og heldigvis! Der så ud til at være mange mennesker, da vi kom derud - parkeringspladsen var i hvert fald godt fyldt op, men da vi så kom indenfor i de velindrettede omgivelser var det faktisk ikke så galt endda.

Vi får stukket en af de der gule sække i hånden og så går den vilde skattejagt ellers rundt. Vi følger lystigt pilene i gulvet, som tages os igennem et sandt mekka af indretningsmuligheder, dekorationsgejl og belysning for alle pengene og alligevel kan vi ikke finde et opvaskestativ, der kan klappes sammen med en bakke under... hmm de er sgu da ikke for kloge de svenskere. Men øv hvor kan de da lave lækre ting altså!!! Jeg var lige ved at gå i selvsving adskillige gange - ikke mindst i afdelingen for køkkengejl... Puhh jeg kunne købe mig noget så fattig om og om igen i den herlige butik! Heldigt nok havde jeg min meget jordbundne mand med og han sørgede for, at den gule sæk ikke blev nær så tung, som den kunne have været...

Vi kom hjem med et drejefad (til min kagedekoration), klipser til at lukke poser med, spisepinde (til når jeg tager sushi med hjem) og nyt bestik til køkkenet. Vi skulle egentlig have haft krus, opvaskestativ (der kan klappes sammen), lamper og ja bestik, som vi jo så fik med hjem...

Da vi kom op til busstoppestedet efter vores første tur i IKEA Aalborg, var der 20 minutter til, at bussen ville komme og vi besluttede os derfor at tage gåturen tilbage til Bilka og få købt nogle dagligvarer ind. Vi hyggede lidt rundt i Bilka og Storcentret, hvorefter vi hoppede på bussen hjem. Resten af dagen er fordrevet med at overskueliggøre de stillinger, som skal søges de næste uger og så skulle der lige laves en god gammeldags flæskesteg til aftensmaden... Så bliver det da vidst ikke meget bedre...

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh