Inspireret af dette indlæg hos Coco & Co. - TEST: Santa Maria AKA Chihauhau og Chili - besluttede jeg mig for, at jeg da også ville prøve at lave hjemmebagte pølsebrød og hjemmelavet agurkesalat, så vi kunne få en omgang hotdogs og sjovt nok havde manden min også købt lækre pølser med hjem, så var muligheden jo oplagt!
Så jeg gik i gang med hjemmesyltningen og her får i lige opskriften på min hjemmelavede agurkesalat (opskrift fundet i Lindhardt og Ringhofs Kogebog)
Hjemmelavet Agurkesalat
4 pers.
1 agurk (gerne dansk og øko)
ca. 1 spsk. salt
Lage:
½ dl eddike (jeg brugte den hvide uden farve)
½ dl vand
2-3 spsk. sukker
friskkværnet hvid peber
Skyld agurken og skær den i tynde skiver. Læg dem i en skål og drys salt over. Lad det stå og trække i ca. 30 minutter. Skyld skiverne og lad dem dryppe af i en si.
Bland eddike, vand, sukker og peber i en skål. Rør rundt til sukkeret er opløst. Kom agurkeskiverne i marinaden og lad dem trække i mindst 2 timer inden agurkesalaten serveres.
Vil du gerne gemme din agurkesalat lidt længere kan du komme det på et glas skyllet i atamon. Det hjælper på at sikre holdbarheden.
Bon appetit og god fornøjelse...
Kommentarer
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...