Gå videre til hovedindholdet

Hjemmelavet pizza - nem aftensmad del 5

Så snyd som det kan være, men den bør jo komme på et tidspunkt og jeg kender mange, som benytter sig af netop denne metode til at lave nem aftensmadspizza... Men lad mig bare sige, det er sidste gang jeg gør det! Så vil jeg hellere selv stå og slå dej op til bundene og lave pizzasaucen fra scratch, for det bliver bare bedre! 

Men herhjemme skulle det bare være nemt og billigt en aften og der var tilbud på 5 x pizza-dims til 50 kr. i føtex... Vi slog til og så fik jeg lige et par tærtedeje med oven i hatten, som ligger trygt i fryseren til en anden dag...

Vi kan på ingen måde dele pizza herhjemme, for manden min er til ren kødpizza og jeg vil gerne have det let, så enten bliver det en salatpizza eller hawaii pizza, når jeg endelig gerne vil have pizza... Så jeg måtte dele bunden op og lave to slags pizzaer - til dette skulle bruges:

1 pk. pizzadej (lige til at rulle ud på bagepladen)
1 karton pizzasauce
1 pose pizzaost eller revet mozzarella
1 pakke pepperoni
1 pakke bacon i skiver
1 pakke skinkestrimler
125g hakket oksekød
1 lille dåse ananas
oregano
salt og peber

Rul dejen ud på bagepladen godt 10 minutter før den skal bruges og steg imens oksekødet på en pande til det er brunet og krydr med salt og peber. Tænd ovnen på 200 grader.
Smør pizzasauce ud over hele pizzabunden og drys med ost og oregano. Del pizzabunden i to lige store halvdele. Læg derefter fyldet på hver sin halvdel af pizzaen: oksekød, pepperoni og bacon på den ene og skinkestrimler og ananas på den anden. Drys til sidst med lidt oregano og sæt så pladen i ovenen. Alt efter hvilken ovn du har, skal pizzaen have mellem 15 og 20 minutter, men hold øje med den, så den ikke bliver brændt i kanterne. Server gerne med lidt salat (som vi glemte)

Bon appetit...


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh