Gå videre til hovedindholdet

Kylling med pastasalat - tirsdag - nem aftensmad del 4

Jaa, jeg ved godt jeg er en dag bagud, men det er der bare ik noget at gøre ved - det skal jeg nok få indhentet men her får i lige serveret en omgang Kylling og pastasalat og endda en produkttest oveni hatten...

Jeg vil nemlig lade denne gå ind i serien Nem aftensmad som del 4, fordi den tog mig lige omkring 30 minutter at lave og var SÅ nem, så det næsten skulle være ulovligt... Jeg vil på forhånd godt undskylde for de dårlige billeder - lysforholdene var bare slet ikke optimale i dag...

Dette er dagens produkttest:


Knorr's Bag of Taste Paprika... En enormt nem og velsmagende løsning på de aftner, hvor det bare lige skal gå lidt stærkt. Den øverste del rives åben og inden i ligger en lille sammenfoldet stegepose. Den pakkes ud og gøres let at putte kyllingen ned i. Jeg valgte at bruge kyllingebrystfilet skåret i strimler. Dernæst tilsættes krydderiet fra posen, den lukkes med den medfølgende strimmel og så rystes der godt og grudigt.

Det eneste der irriterede mig en smule var, at kyllingestykkerne blev ved med at klistre sammen og det besværliggjorde hele processen med at få krydderi på det hele.

Det er dog sådan en opgave børnene let vil kunne gå til, hvis de hjælper til i køkkenet. Posen sættes i ovnen i et ovnfast fad i 30-35 minutter alt afhængig af hvilken slags kyllingekød der er valgt.

Dernæst forberedes pastasalaten.

Pastasalat (3 pers. eller 2 meget sultne pers.)

250g tørret pasta - gerne groft (penne, skruer, eller hvad du nu kan lide)
1 moden avokado
½ agurk
1 stor bøftomat eller to almindelige tomater
1 stor håndfuld salat
saften fra ½ citron

Kom vand i en gryde, tilsæt salt og lade det koge op. Når det bobler tilsættes pastaen, som koges efter anvisningen på pakken.

Flæk avokadoen, fjern stenen og skær den ud i tern inde i skallen. Hæld terningerne ud i en skål og pres citronsaften udover. Dette forhindre avokadoen i at blive brun.
Snit salaten og læg den i skålen til avokadoen. Skær agurken i tern og det samme med tomaten og hæld det hele ned til resten af ingredienserne. Vend det godt sammen.

Når pastaen er færdigkogt drænes den for vand og gives et skyld under den kolde hane. Dette stopper kogeprocessen øjeblikkeligt. Hæld pastaen over i skålen med salaten og vend det hele sammen. Hvis der er mere citronsaft kan det presses ud over til sidst.

Server pastasalaten og kyllingen sammen evt. med brød til.

Bon appetit...

Kommentarer

  1. Det ser lækkert ud og dejligt nemt :D

    SvarSlet
  2. Tusind tak søde Bianca - det var nu heller ikke så ringe endda :D Bare ærgerligt at pastaen bliver så hurtigt kold - jeg kan godt lide lun pasta i min pastasalat...

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo