Gå videre til hovedindholdet

I anledningen af...

Min noget så runde fødselsdag OG at jeg har rundet 350 indlæg på bloggen synes jeg det er tid til en lille kreativ give away...

Faktisk har denne give away været noget tid undervejs, da jeg allerede tidligere på året havde besluttet mig for at den skulle bruges til dette. Jeg har nemlig fået krydset noget af på min kreative to-do-liste... Jeg har fået syet mig en nålepude, som nu er taget flittigt i brug...


Da jeg allerede var godt i gang med at sy denne til mig selv, så tænkte jeg, hvorfor ikke sy endnu en og vupti - en give away til en af jer kære læsere!

Kunne du tænke dig at vinde denne????
Men nu til spillereglerne...

Alt hvad du skal gøre for at finde denne nålepude er at skrive i kommentarfeltet, hvorfor du godt lige kunne bruge sådan en nålepude?

Konkurrencen løber til og med d. 8 juli 2012 kl. 12.00

Herefter trækkes den heldige vinder, som får direkte besked, så skriv venligst også din mailadresse i kommentarfeltet.

Håber i får en rigtig dejlig dag allesammen!

Kommentarer

 1. Tillykke, tillykke, tillykke :o) og velkommen i de voksnes rækker ;o)

  Jeg ville elske at vinde den fine nålepude fordi den jeg har nu er grim og totalt ussel, jeg stikker mig næsten hver gang jeg har fingrene i den, da den overhovedet ikke er stor eller tæt nok til overhovedet at være en nålepude :o)

  SvarSlet
 2. Jamen tillykke :-D

  Rigtig fin nålepude, men jeg har.. Så ville bare lige sige , Hej.........

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. tillykke :)jeg syr meget derfor kunne jeg godt bruge en nålepude mere til alle mine nåle .. :)

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 4. Hejsa.
  Stort tillykke med begge de runde.
  Jeg kunne da mega godt bruge sårn en fin nålepude, for jeg kan aldrig finde en synål når jeg skal bruge den!! ;o)

  SvarSlet
 5. Hejsa Og tillykke.
  Hvor er den fin.
  Ejer ikke en nålepude og den ville være lækker at have ved siden af mig, når jeg syr. Den må da bare hjem til mig.

  tovekjaersgaard@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Det er en super fin nålepude :-)
  Jeg har tænkt over, hvordan min nålepude skulle se ud, men kunne ikke blive enig med mig selv, derfor har jeg, gamle fjols, STADIG ikke en nålepude... Ikke engang en klodset, grim én...
  Hjælp min stakkels symaskine med en ny lille ven :-)
  http://likebree.kaashalvorsen.dk/

  SvarSlet
 7. Jeg har lige lokket kæresten med på at vi skal ændre farvetema, så lilla får en vigtigere plads i vores hjem - dertil har jeg brug for lilla ting - og den fine nålepude er helt perfekt dertil.

  Vh Eva-Maria

  SvarSlet
 8. Hvor er de fine, sådan en kunne jeg simpelthen godt bruge... Stikker mig hver gang jeg har fingerne i nåledåsen. Og alligevel er det aldrig lykkes mig at anskaffe en nålepudw. Glemmer det altid :-) Så din give away vil jo være helt perfekt :-)

  kh nanna , stjernepus

  steensgaard77@gmail.com

  SvarSlet
 9. Ej hvor fint! Jeg er lige begyndt at bruge min symaskine - og vi er også så småt ved at blive gode venner! ;) Så en fin nålepude ville passe perfekt til os :)

  Kig også meget gerne ind til min give away:
  http://kreativitaz.blogspot.com/2012/05/min-allerfrste-give-away.html

  Vh Jennifer

  SvarSlet
 10. Jeg skulle vinde fordi jeg virkelig trænger til en nålepude - den jeg har er faktisk et stykke julpynt formet som et æble. Men kom til at stikke en nå i en dag og side var den min nålepude.

  SvarSlet
 11. Jeg skal vinde den nålepude fordi jeg slet ikke har en endnu.

  SvarSlet
 12. Hej Agnethe
  Tillykke :-)
  Jeg håber at vinde lodtrækningen om nålepuden, fordi jeg ikke har en i forvejen - men især fordi, at den vil minde mig om dig, hver gang jeg skal bruge en nål.
  Knus

  SvarSlet
 13. Ih den vil jeg gerne vinde. Min mor har syet en nålepude til mig. Problemet er bare at den er på størrelse med et frimærke. Hun troede ikke jeg ville begynde og sy og gav den bare så jeg havde et par nåle når en knap skulle syes i. MEN nu er jeg begyndt og sy og så er det tarveligt at have sådan en lille bitte nålepude med vat i. Så synes helt sikkert den skal herhjem..

  :-D

  SvarSlet
 14. Very nice gift, I hope for the best.
  hugs
  Gerda

  SvarSlet
 15. Hej Agnethe

  Har aldrig tænkt at jeg havde brug for en nålepude, men nu hvor jeg to gange på én uge har fået en nål afleveret af en lille pilfinger kunne det måske være smart med en ny nålestrategi. Indtil videre har nåle ligget løs på mit bord, med det resultat at de ryger ned indimellem, og bliver fundet af små fingre.

  knus Karin

  SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Nyt fra symaskinen - sommertøj skal der til - del 17

Med sommervejret er lysten til at sy sommertøj kommet bragende og det er i den anledning blevet til nyt sommertøj til både mig og mindstebarnet. Det meste er syet efter mønster, men jeg har også fundet inspiration hos Johanne Kohlmetz (som i øvrigt lige har udgivet en fin bog, som jeg har planer om at give mig selv i fødselsdagsgave) og for nylig er jeg begyndt at følge en gruppe af norske sy-piger på Instagram, som også laver enormt meget fint ud af genbrugsstof (duge, gardiner, sengetøj m.v.) og jeg synes det er helt fantastisk! Det har givet mig blod på tanden til at sy lidt mere i fast stof end jeg tidligere har gjort. Ikke kun til mindstebarnet, men også til mig selv... Først vil jeg lige vise jer mit første forsøg på at sy en etagenederdel: Nederdelen er syet i en lækker viscose som er købt hos Stoff og Stil og mønstret er også derfra. Jeg er meget tilfreds med den og så er jeg vild med farven! Nu skal jeg bare finde ud af, hvad jeg vil bruge den rest, der er tilovers til... Je