Gå videre til hovedindholdet

Kyllinge enchiladas med guacamole - nem aftensmad del 13

En PERFEKT resteret!!!
Vi havde en del i fryseren, som trængte til at blive brugt - heriblandt stegt/kogt kyllingekød og nogle forskellige grøntsager. Da jeg så tilmed havde en pakke tortillas liggende og revet cheddar i fryseren også, så gav det lidt sig selv, hvad der skulle på menuen...

Det er dog første gang jeg har prøvet at lave denne udgave og blog-surfede da også en smule for at få lidt inspiration og det kom der i sidste ende min egen opskrift ud af:

Kyllinge enchiladas med guacamole
4 stk.

8 tortilla wraps
Olie
2 stykker kogt/stegt kyllingebryst (evt. en rest fra en anden dag)
1 glas salsa medium
1 løg
2 fed hvidløg
3 gulerødder
1½ dl frosne majs
1 pose revet ost (jeg brugte cheddar, men brug det du har hjemme eller det du bedst kan lide)

2 modne advokado
3 tsk. cremefraiche
1 pose Santa Maria guacamole spice

Begynd med at trevle kyllingen og læg det i en skål med god plads. Hvis du hellere vil have kyllingen i tern, så gør du bare det i stedet.
Varm en pande med olie op og hak løget fint. Hæld løget på panden sammen med revet hvidløg. Tilsæt herefter kyllingen og lad det varme igennem, men ikke tage farve. Skræl og riv gulerødderne og hæld dem på panden sammen med de frosne majs. Vend det hele godt sammen og tilsæt salsaen.  Lad det hele varme godt igennem, hæld det over i en dyb tallerken og tør panden ren.

Hæld igen olie på panden og lad den varme op. Læg en tortilla på panden, drys med revet ost, spred lidt kyllingefyld udover pandekagen, drys med ost og læg en tortilla på toppen. Når osten er smeltet og tortillaen varmet godt igennem vendes hele molevitten om på den anden side og er færdig, når osten er smeltet og tortillaen er sprød og lun.

Samme procedure gentages med de næste tortillas indtil der ikke er flere tilbage.

Server sammen med den lækre guacamole, som du laver ved at følge anvisningen på pakken...

Bon appetit...


Kommentarer

  1. MUMS! Jeg kunne da godt have kigget forbi til mad ;) og selvom det var restemad :D

    SvarSlet
  2. Det lyder vildt lækkert! Jeg anede ikke, at man kan bruge tortillas på den måde!

    SvarSlet
  3. Ihh ja Bianca, det kunne du sagtens, der var rester til i dag også! Er du vimmer det mættede godt!

    SvarSlet
  4. Tusind tak Anja :)
    Prøv at google mexicansk mad, så kommer der tonsvis af muligheder for anvendelse af de der wraps - det er sygt så mange måder der er at folde sådan en stakkels pandekage på ;) Men det smager SÅÅÅÅÅ godt :D

    SvarSlet
  5. mums det lyder lækkert :)

    SvarSlet
  6. Tak Micha :) Det er det bestemt også!

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh