Gå videre til hovedindholdet

The Big 30 - Kagen...

Så kan jeg vidst ikke udsætte det længere. Selvfølgelig havde jeg også lavet en lækker fødselsdagskage i dagens anledning. Den blev slet ikke som jeg først havde bestemt mig for, da jeg ikke kunne få det til at fungere, så jeg lavede noget jeg kunne finde ud af og efterhånden har gjort nogle gange... Denne gang havde jeg fået lavet en rigtig god RI, så jeg ikke fik så ondt i hånden af at pipe. Heldigvis var det heller ikke den største kage, der skulle dekoreres, så det tog heller ikke en krig...


For at holde farvetemaet og det faktum at jeg havde købt pæoner til at pynte i stuen og på bordet, så skulle det selvfølgelig også pryde toppen af kagen, men også fordi jeg ville prøve at begive mig ud i at lave en lidt anden blomst end de roser jeg plejer at lave...


Kagen blev en Red Velvet kage efter opskriften fra Sif, men hvor jeg gav den lidt ekstra af både kakao og vanille og hvor blev den altså god!!!
Efter det totalt fæle fyld jeg fik lavet til min sidste Red Velvet måtte jeg jo lige oppe mig og med de gode forslag på en Cream Cheese Frosting (som jeg ikke er så vild med igen) tænkte jeg, at den måtte jeg kunne peppe lidt op og fandt så opskriften på Chocolate Cream Cheese Frosting, hvilket viste sig at være PERFEKT! Kagen blev både fyldt og smurt op med dette og sikke en succes. Det er absolut ikke sidste gang denne kombination skal bruges... Jeg har lavet en omskrivning af opskriften, som jeg nok skal dele senere...


Og så lige et sidste billedet til at fuldende det fine te-bord:


Kommentarer

  1. Wow, sikke en flot kage! Den passer vildt godt til resten af det dækkede bord!

    SvarSlet
  2. Virkelig flot (som altid) og den ser rigtig lækker ud!!

    SvarSlet
  3. Hvor er den dog flot! Glæder mig til opskriften på fyldet - det lyder super lækkert! I det hele taget er det da noget af et bord du stillede an for dine gæster - de er vist lidt forkælede :o)

    SvarSlet
  4. Hvor er den fin,glæder mig oss til opskriften ;o)

    SvarSlet
  5. Hejsa Anja
    Tusind tak for de søde ord :D Den tog sig heldigvis rigtig godt ud på fadet, som jeg fik af min svigermor i julegave for nogle år siden og passede rigtig godt ind i resten af temaet ;)

    SvarSlet
  6. Hejsa Ann
    Tusind tak skal du have :D Den smagte også bare genialt godt! Du drømmer slet ik om hvor stort et hit den var :P

    SvarSlet
  7. Kære søde Camilla :) Tusind tak for de rosende ord som altid! og ja, de var max forkælede mine gæster, men det sætter jeg også en stor ære i, at de er - det kender du nok også fra dig selv ;)

    SvarSlet
  8. Frk. Molles Kager
    Tusind tak skal du have :) Ihh håber i er lidt tålmodige endnu, har sygt barn herhjemme, så der går nok lige lidt inden opskriften kommer op :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh