Gå videre til hovedindholdet

Så blev det igen fredag...

Tiden går virkelig stærkt for mig og jeg kan slet ikke følge med!

I går fik Theresa sin 15 måneders vaccination (hun bliver 18 måneder om 10 dage) og Elias fylder 4 år på tirsdag!






I dag fik jeg lagt sidste hånd på den ansøgning til en ph.d. stilling, jeg bad om hjælp til tidligere på ugen og har indsendt den med krydsede fingre og de bedste forhåbninger om, at beslutningsudvalget synes at det er en vanvittig god problemstilling, jeg kunne tænke mig at bruge 3 år på at belyse...

Men jeg kan jo ikke bare stå stille og vente, så noget af weekenden må også bruges på lidt jobsøgning samtidig med at lejligheden skal gøres spotless og mad skal forberedes til 1. etape af fødselsdag for Elias. Vi er nødt til at splitte det op over flere omgange, da Elias ikke er så god til at håndtere alt for mange mennesker på én gang. Han bliver meget hurtig mentalt træt af at skulle forholde sig til, at der sker mange forskellige ting. Så på søndag får vi besøg af onkel med kæreste og vores tidligere overboer fra Priorgade til en hyggelig lille komsammen.

Kender i det der med, at man synes, at tiden bare forsvinder mellem hænderne på en? Til min fødselsdag ønsker jeg mig 2 timer mere i døgnet - bare to, det er alt hvad jeg forlanger...

Kommentarer

  1. Pyha ja, det kender jeg godt - især efter jeg er begyndt i skole! Jeg sværger, timerne efter Dexter er blevet puttet, føles som 10 minutter, hvor jeg kæmper for at nå det, jeg bør og har lyst til at lave.

    Krydser alle mine fingre for din PhD! Gad også godt, men mangler sgu lige idéen ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Bitten :) Det kan være, at du en dag får den perfekte idé og så er der stof for en PhD til dig også :D
      Jeg tror vores situation er noget lig så mange andre børnefamilier - mon det bliver bedre, når de bliver større? :)

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh