Gå videre til hovedindholdet

Babyshower kage

Det er første gang, at jeg er blevet bedt om at kreere en kage til et babyshower. Jeg har på fornemmelsen at det er noget, der har vundet indpas gennem de sidste par år, for det var bestemt ikke kutyme dengang jeg var gravid, at der skulle holdes en fest for det.

Ikke desto mindre fik jeg en masse inspiration tilsendt og i bund og grund minder det jo om en dåbskage og det har jeg i hvert fald lavet før!

Jeg blev hurtigt enig med min veninde om designet og indholdet af kagen og så var det jo bare at gå i gang, men aftenen før afhentning, da jeg skulle overtrække kagen gik alt bare galt! Fondanten revnede! Det har jeg aldrig før prøvet med det mærke jeg bruger og jeg måtte skrive til min veninde sent om hun død og pine gerne ville have den overtrukket eller om det var ok med en opsmurt kage.

Hun ville helst have en overtrukket kage, så jeg måtte sende min mand i Bilka meget tidligt næste morgen for at hente nye forsyninger. De har heldigvis et mærke, jeg har brugt før i tiden og som jeg heller aldrig har haft problemer med.

Kagekrisen blev afværget, lige indtil jeg sendte et billede af den færdige kage til min veninde og hun så panisk skriver tilbage, at den lille pige skal hedde Isabella og ikke Isabel, som hun først har skrevet... Så måtte jeg jo se om jeg kunne rette til på de 20 minutter jeg havde inden kagen blev afhentet... Jeg nåede lige at lægge penslen fra mig, da det ringede på døren! Sikke en gyser!

Men all's well that ends well og modtageren var meget begejstret for kagen!Jeg nåede desværre ikke selv at tage billeder af kagen efter at jeg havde rettet til, så jeg har fået lov til at dele min venindes billeder af kagen fra festen.Kagen består af lyse bunde med hvid chokolademousse og hindbærmousse og smurt op med IMBC. Den er  overtrukket med fondant og pyntet med sugarpaste.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh