Gå videre til hovedindholdet

Kyllinge enchiladas med guacamole - nem aftensmad del 13

En PERFEKT resteret!!!
Vi havde en del i fryseren, som trængte til at blive brugt - heriblandt stegt/kogt kyllingekød og nogle forskellige grøntsager. Da jeg så tilmed havde en pakke tortillas liggende og revet cheddar i fryseren også, så gav det lidt sig selv, hvad der skulle på menuen...

Det er dog første gang jeg har prøvet at lave denne udgave og blog-surfede da også en smule for at få lidt inspiration og det kom der i sidste ende min egen opskrift ud af:

Kyllinge enchiladas med guacamole
4 stk.

8 tortilla wraps
Olie
2 stykker kogt/stegt kyllingebryst (evt. en rest fra en anden dag)
1 glas salsa medium
1 løg
2 fed hvidløg
3 gulerødder
1½ dl frosne majs
1 pose revet ost (jeg brugte cheddar, men brug det du har hjemme eller det du bedst kan lide)

2 modne advokado
3 tsk. cremefraiche
1 pose Santa Maria guacamole spice

Begynd med at trevle kyllingen og læg det i en skål med god plads. Hvis du hellere vil have kyllingen i tern, så gør du bare det i stedet.
Varm en pande med olie op og hak løget fint. Hæld løget på panden sammen med revet hvidløg. Tilsæt herefter kyllingen og lad det varme igennem, men ikke tage farve. Skræl og riv gulerødderne og hæld dem på panden sammen med de frosne majs. Vend det hele godt sammen og tilsæt salsaen.  Lad det hele varme godt igennem, hæld det over i en dyb tallerken og tør panden ren.

Hæld igen olie på panden og lad den varme op. Læg en tortilla på panden, drys med revet ost, spred lidt kyllingefyld udover pandekagen, drys med ost og læg en tortilla på toppen. Når osten er smeltet og tortillaen varmet godt igennem vendes hele molevitten om på den anden side og er færdig, når osten er smeltet og tortillaen er sprød og lun.

Samme procedure gentages med de næste tortillas indtil der ikke er flere tilbage.

Server sammen med den lækre guacamole, som du laver ved at følge anvisningen på pakken...

Bon appetit...


Kommentarer

  1. MUMS! Jeg kunne da godt have kigget forbi til mad ;) og selvom det var restemad :D

    SvarSlet
  2. Det lyder vildt lækkert! Jeg anede ikke, at man kan bruge tortillas på den måde!

    SvarSlet
  3. Ihh ja Bianca, det kunne du sagtens, der var rester til i dag også! Er du vimmer det mættede godt!

    SvarSlet
  4. Tusind tak Anja :)
    Prøv at google mexicansk mad, så kommer der tonsvis af muligheder for anvendelse af de der wraps - det er sygt så mange måder der er at folde sådan en stakkels pandekage på ;) Men det smager SÅÅÅÅÅ godt :D

    SvarSlet
  5. mums det lyder lækkert :)

    SvarSlet
  6. Tak Micha :) Det er det bestemt også!

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo