Brusebadsboller i ny forklædning...

Jeg trængte lige til en opfriskning af en af mine ynglings hverdagsbolle opskrifter og tænkte, at jeg da lige så godt kunne slå 2 fluer med ét smæk og få brugt de sidste gulerødder fra grøntsagsskuffen og lidt frø fra skabet og voila - Brusebadsboller med gulerødder og hørfrø og manner hvor blev de bare lækre!

Dejen er lidt mere klæg end ved de alm. boller, men det gør nu slet ikke noget, for de har holdt sig rigtig gode og svampede lige indtil i dag, hvor jeg spiste den sidste (jeg bagte 10 stk. i mandags...) Lige en tur på brødristeren, en klat smør, marmelade eller mørk pålægschokolade og MUMS!!! Altså Elias har spist 3 af dem selv, på vej hjem fra dagpleje og T har fået til morgenmad hver dag og resten har så været i min vold og jeg har nydt det! I morgen skal der bages en ny omgang og jeg går stadig og overvejer om det bare skal være de traditionelle eller om de lige skal have et pift af et eller andet... hmmm... tænke tænke tænke...

Originalopskriften kan du finde HER - jeg udlod dog kardemommen og tilsatte så bare 3 mellemstore revne gulerødder og ½ dl hørfrø til væsken og kørte så ellers bare derud af efter opskriften... Håber det kan bringe lige så stor begejstring hjemme hos dig, som det har her...


Kommentarer

  1. Guf hvor lækkert med lidt pep til de ellers så ganske alm. morgenboller :) Hurra for gulerødder, frø og kerner på lager ;)

    SvarSlet
  2. Jah, det var super lækkert og det er altid rart at have sådan nogle basisopskrifter man lige kan give en ny forklædning og ja med gulerødder, kerner og frø kommer man langt når der skal bages!

    SvarSlet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst