Gå videre til hovedindholdet

Crispy Chicken Bites Burger - ala Coco

Ja, nu er det efterhånden ved at være et stykke tid siden vi fik denne omgang herhjemme, som var virkelig stærkt inspireret af Camillas indlæg om Crispy Chicken burgere, som hun selv lavede for at teste Santa Marias nyeste produkter af.


Her er så min version og godt ser det ud, men hold nu op hvor fandt jeg ud af, at jeg virkelig ikke har smagsløg til stærk mad. Jeg synes godt nok det var en HOT omgang plus jeg havde nok også lige givet fritterne lidt for meget krydderi, hvilket slet ikke hjalp på hele comboen. Burgerbollen er hjemmebagt efter denne opskrift, smurt med Miracle Whip og så var der ellers salat, agurk, tomatketchup, chrispy chicken bites og gul peberfrugt i.

Jeg kom til den konklusion, at krydderiblandingen fra Santa Maria desværre var en tand for stærk for os og da jeg læste ingredienserne på bagsiden af posen, ville jeg også sagtens kunne lave en version selv, som er knapt så stærk. Det vil blive mit næste projekt samtidig med at få den bette overtalt til at spist kylling, hvilket ind til videre er en af de største udfordringer vi har med maden...

Men tak til Camilla for den lækre inspiration!

Kommentarer

  1. Jeg er glad for at høre, at jeg kunne inspirere :o) Jeg synes ikke at de var specielt stærke, men blot godt krydrede, og jeg er ellers ikke til stærk mad ;o)

    Glæder mig meget til at høre om dit forsøg på at lave det selv!

    SvarSlet
  2. Tak søde Camilla! Selvfølgelig er du en stor inspiration! :D

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh