torsdag den 12. juli 2012

Crispy Chicken Bites Burger - ala Coco

Ja, nu er det efterhånden ved at være et stykke tid siden vi fik denne omgang herhjemme, som var virkelig stærkt inspireret af Camillas indlæg om Crispy Chicken burgere, som hun selv lavede for at teste Santa Marias nyeste produkter af.


Her er så min version og godt ser det ud, men hold nu op hvor fandt jeg ud af, at jeg virkelig ikke har smagsløg til stærk mad. Jeg synes godt nok det var en HOT omgang plus jeg havde nok også lige givet fritterne lidt for meget krydderi, hvilket slet ikke hjalp på hele comboen. Burgerbollen er hjemmebagt efter denne opskrift, smurt med Miracle Whip og så var der ellers salat, agurk, tomatketchup, chrispy chicken bites og gul peberfrugt i.

Jeg kom til den konklusion, at krydderiblandingen fra Santa Maria desværre var en tand for stærk for os og da jeg læste ingredienserne på bagsiden af posen, ville jeg også sagtens kunne lave en version selv, som er knapt så stærk. Det vil blive mit næste projekt samtidig med at få den bette overtalt til at spist kylling, hvilket ind til videre er en af de største udfordringer vi har med maden...

Men tak til Camilla for den lækre inspiration!

2 kommentarer:

  1. Jeg er glad for at høre, at jeg kunne inspirere :o) Jeg synes ikke at de var specielt stærke, men blot godt krydrede, og jeg er ellers ikke til stærk mad ;o)

    Glæder mig meget til at høre om dit forsøg på at lave det selv!

    SvarSlet
  2. Tak søde Camilla! Selvfølgelig er du en stor inspiration! :D

    SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...