Gå videre til hovedindholdet

En knak, så en ny måtte der til...

Kender i det, når noget i bruger hver dag, uden at tænke over det, lige pludselig ikke kan mere og står af??? Sådan en oplevelse havde jeg for efterhånden nogle måneder siden med min nøglesnor... Jeg er EKSTREMT kræsen med min nøglesnor og da jeg ikke kunne finde en, som jeg synes var pæn eller som jeg ville give pengene for, så måtte jeg selv i gang med at lave en.

Jeg ledte på nettet efter inspiration og fandt ved et tilfælde denne Keyhanger DIY og tænkte, at det da var en super lækker og nem løsning. Jeg fik købt læderrester hos den lokale hobbybiks, som sælger det rimeligt billigt og så gik jeg ellers i gang med at tegne skabelon, tegne efter skabelon og klippe ud. Det med at klippe ud viste sig dog at være et langsommeligt arbejde, så jeg gik i stå halvvejs og så fik det bare lov til at ligge...

Men i forgårs fik jeg igen blod på tanden til at komme videre med snoren og jeg blev færdig! Jeg havde oprindeligt tænkt mig at den skulle sys rundt i kanterne, men da jeg ikke lige har en lædernål hjemme til symaskinen kunne jeg ikke rigtig overkomme det og synes faktisk ikke jeg behøver det, som den er blevet nu... Skal i se den???

Her er så min nye nøglesnor:


Se venligst bort fra weekendhår og pandaøjne - vi har haft nogle lidt hårde dage herhjemme til trods for ferie... Men snoren er jeg stolt af! Jeg siger tak for inspirationen i blogland...

Kommentarer

  1. Hvor er den bare fin Agnethe - ligner min taske :o)

    SvarSlet
  2. Tusind tak Karin :D hehe ja inspirationen er klart hentet i Octopus - no doubt...

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh