tirsdag den 10. juli 2012

En knak, så en ny måtte der til...

Kender i det, når noget i bruger hver dag, uden at tænke over det, lige pludselig ikke kan mere og står af??? Sådan en oplevelse havde jeg for efterhånden nogle måneder siden med min nøglesnor... Jeg er EKSTREMT kræsen med min nøglesnor og da jeg ikke kunne finde en, som jeg synes var pæn eller som jeg ville give pengene for, så måtte jeg selv i gang med at lave en.

Jeg ledte på nettet efter inspiration og fandt ved et tilfælde denne Keyhanger DIY og tænkte, at det da var en super lækker og nem løsning. Jeg fik købt læderrester hos den lokale hobbybiks, som sælger det rimeligt billigt og så gik jeg ellers i gang med at tegne skabelon, tegne efter skabelon og klippe ud. Det med at klippe ud viste sig dog at være et langsommeligt arbejde, så jeg gik i stå halvvejs og så fik det bare lov til at ligge...

Men i forgårs fik jeg igen blod på tanden til at komme videre med snoren og jeg blev færdig! Jeg havde oprindeligt tænkt mig at den skulle sys rundt i kanterne, men da jeg ikke lige har en lædernål hjemme til symaskinen kunne jeg ikke rigtig overkomme det og synes faktisk ikke jeg behøver det, som den er blevet nu... Skal i se den???

Her er så min nye nøglesnor:


Se venligst bort fra weekendhår og pandaøjne - vi har haft nogle lidt hårde dage herhjemme til trods for ferie... Men snoren er jeg stolt af! Jeg siger tak for inspirationen i blogland...

2 kommentarer:

  1. Hvor er den bare fin Agnethe - ligner min taske :o)

    SvarSlet
  2. Tusind tak Karin :D hehe ja inspirationen er klart hentet i Octopus - no doubt...

    SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...